2777
2789

رفتم واتساپ دیدم بدون هیچ حرفی منو ریمو کرده 

و یکی از برادراشو، که مطمئنم اونو فقط ریمو کرده که خیلی ضایع نباشه بیرون انداختن من به تنهایی،

شوهرم میگه چون پیام نمی دادی 

جالبه شوهرمم مث سگ طرفداریشو میکنه همیشه 

کلا رئیس خونوادس این خواهرشوهر 

هرچی اون میگه درسته هر چی اون میگه باید بشه 

زنیکه خجالتم نمیکشه ۴۳ سالشه ها

جاریامم هستن بقیه خانواده...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر به نفع تو

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

من از دیشب دارم حرص میخورم خیلی بهم برخورد

به هیج دلیلی حق نداشت اینکارو کنه 

چیزی نگفتم‌

فقط از اینستام پاکش کردم و خودمم آنفالوش کردم 

سه تا لایو تربیتی ام آخرین پیامایی بود که براش فرستاده بودم اونا رو لغو ازسال کردم 

ولی هنوز دارم میسوزم از کارش

من بودم خوشحالم میشدم

حالا مثلا خیلی مهمه تو گروهشون باشی؟

سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...
من از دیشب دارم حرص میخورم خیلی بهم برخورد به هیج دلیلی حق نداشت اینکارو کنه  چیزی نگفتم‌ فق ...

نباید انقد واکنش نشون میدادی اینطوری خوب نبود نباید می‌فهمید ناراحتی 

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

برو با گوشی شوهرت لفت بده بگو من اینطور صلاح میبینم حرف اضافه باشه کشتمت🤬🔪

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔