2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم از گروه خانوادگی انداختم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 41 پست

ماهم یه موقعی گروه خانوادگی داشتیم ولی انقدر دعوا شد توش که گروه ترکید😂

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😕عزیزم چقد ناراحتی کاش میتونستم بغلت کنم ببین واقعا اینو میگم رو همسرت حساب نکن ازش انتظار نداشته ...

مامان منم دقیقا همینطوریه ک توصیف کردی

شوهرمم هرکی حرفی بزنه جوابشو میده ولی اگه پدرمادرش بهم فحش هم بدن سکوت میکنه😔

سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...
هرچی بهش میگم تو لفت بده نمیده، فکر زنتو بندازن بیرون خودت مث ماست بمونی نگاه کنی تمام عقده ام همینه ...

یه برنامه بچین با همسرت شب برو بیرون یه یه جایه تفریحی برو عکساشو استو ری کن ک بفهمه به یورتم نیس داری زندگیتومیکنی 

......
من خودم ادمین گروه خانوادگی شوهرم هستم بخوام هر کیو ریمو می کنم ولی اصلا تا حالا اینکار رو نکردم درس ...

اوه اوه چه پست و مقام بالایی داری آفرین  

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

مامان منم دقیقا همینطوریه ک توصیف کردی شوهرمم هرکی حرفی بزنه جوابشو میده ولی اگه پدرمادرش بهم فحش ه ...

حالا پدر مادر رو میشه محترمانه جواب داد ولی همین که میتونه جواب نده خوبه من برام سخته جواب ندم

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.