2777
2789

(نامزدم این ماه عقد میکنیم )

من همیشه انگشتر میندازم تو انگشت اشاره ام و دوست دارم کلا شنیده بودم که میگن انگشتر تو این انگشت معنی های بدی ممکنه بده اما بنظرم خیلی چرته این حرفا پس هیچوقت اهمیت ندادم حتی نامزدم که استاد اینجور چیزاس هیچوقت بهم نگف که ننداز چون مثل من حرف کسی براش مهم نیست

خونه ی خاله نامزدم دعوت بودیم امشب بعد نشسته بودیم همه مادرشوهرم گفت نمیدونی نباید انگشتر بندازی اون انگشتت گفتم چرا؟ گفت معنی بدی داره منم گفتم اینا خرافاته گفت ینی من دارم چرت میگم دیگه 🥴 گفتم ن این چ حرفیه اما بهتون نمیخوره به این حرفا بها بدین گفت درش بیار حرف منو گوش بده منم نمیخاستم دربیارم خیلی تو فشار بودم حس کردم یکی برای اولین بار سعی داره بهم زور بگه گفتم بیخیال مامان گف بده به من بده 😐😐 نامزدم تلفنی حرف میزد برگشت گف چیشده گفتم مامانت میگه انگشترتو ننداز تو اون انگشت معنی بد میده میگه انگشترو بده به من نامزدم سرشو انداخت بالا گف مامان ول کن این مزخرفات چیه خلاصه مامانش کم کم بیخیال شد اما من واقعا سرخ شده بودم از حرص اینکه جلو اونا هی میگف و دستور میداد با اینکه نامزدم پشتم دراومد حرصم هنوز نخوابیده بچه ها چیکار کنم دوسداشتم اون لحظه بزنم تو صورتش وای یچیز بگید ارومم کنید

قسم! وقتی اعتبار داره که اعتقادی مونده باشه..×

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسلحه نداشتی خلاصش کنی؟

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

بد بوده توام لجبازی نمیکردی بهتر بود خودتو خراب کردی بنظررم اینجور وقتا باید خودتو پیش فامیل مظلوم جلوه بدی واحترام مادرشوهرتونگه داری نظرمن بود عزیزم

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜