2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جلو همه یچیز گفت خیلی بهم بر خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 56 پست
والا رو ندادم احترامشو حفظ کردم همیشه اما خودشو بد از چشم انداخت دیگه دوسش ندارم اعلام جنگ کرد😂😂😂 ...

باهش جنگ نکن بیشتر خودتو اذیت میکنی عزیزم فقط تنها کازی ک‌میکنی بهش اهمیت نده این از صدتا جنگ بدتره واسش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقامتچن خیلی دیدم بلاگرها انگشتر تو اون انکشت میکنن

اره دیگه الان تو شهر ما همه میندازن تو اون انگشت حلقه های ساده سفید مشکی

قسم! وقتی اعتبار داره که اعتقادی مونده باشه..×
دفعه دیگه یه انگشتر بزرگتر بنداز تا بفهمه ازش نترسیدی  زنیکه پررو  خب هرکسی سلیقه ای دار ...

۱۹ سالمه عزیزم 

من که به حرفش اهمیت نمیدم تا میتونه حرص بخوره

قسم! وقتی اعتبار داره که اعتقادی مونده باشه..×
دقیقا  بعد به مدت آدم واقعا حوصله حرف و داستان نداره 😂

اره واقعا...اوایل ازدواج داغ بودم و پر از حرارت جوانی هر کی حرف میزد جر واجرش میکردم فرق هم نداشت برام کیه😅الان دیگه سنم رفته بالا نمیکشم بحث کنم،دور میشم از هر کی باهاش حال نکنم،بدون خون و خونریزی😁...حتی الامکان از هر حاشیه و بحثی دوری میکنم،حتی تو این نی نی سایت😅

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
اره واقعا...اوایل ازدواج داغ بودم و پر از حرارت جوانی هر کی حرف میزد جر واجرش میکردم فرق هم نداشت بر ...

موافقم باهات بدجور 😁

بهترین کاره واقعا 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

عزیزم بعضی چیزها ربطی به خرافه و این چیزا نداره بلکه بین عموم یک نماده و مردم با دیدنش یک معنی میاد توی ذهنشون بعضی از نمادها معنی خوب دارن بعضی بد. و ما خودمون رو با هر علامتی تو ظاهر نشون بدیم مردم هم همون برداشت رو دارن.

مثلا انگشت شصت رو به بالا یعنی اکی و لایک، یا انگشت وسط یعنی فاک. اینا نمادهای بین المللین که حتی اگه زبون هم رو ندونیم با نشون دادنشون همه یه معنی میاد تو ذهنمون. حالا انگشتر تو انگشت اشاره شاید بنظر شما زیبا باشه ولی در بین عمون معنای خوبی نداره. حالا عزیزم خواه پندگیر خواه ملال

اره واقعا...اوایل ازدواج داغ بودم و پر از حرارت جوانی هر کی حرف میزد جر واجرش میکردم فرق هم نداشت بر ...

چقد تو منی من توعم😂واقعا اوایل با هر حرفی سریع جبهه میگرفتم‌ناراحت میشدم باز میومدم سر همسرم غر میزدم الان خیلیییییی راحت کنار میام باهشون حتی از‌حرفی ناراحت بشم همونجا بهشون میگم دیگه نمیام ب همسرم بگم یا اینکه غصه بخورم و‌همش تو فکرم باشه بنظرم هرچی جلوتر میری پخته تر میشی و دیگه واسه هر چیز بی ارزشی ارامش زندگیت بهم نمیزنی😊

چقد تو منی من توعم😂واقعا اوایل با هر حرفی سریع جبهه میگرفتم‌ناراحت میشدم باز میومدم سر همسرم غر میز ...

من دیگه رسالتمو تموم کردم😅تازه همسرمم جایی از خانوادش ناراحت میشه و میخواد برخورد کنه...میگم بی خیال عزیزم،دوری و دوستی🤣تامام✋🏼

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
من دیگه رسالتمو تموم کردم😅تازه همسرمم جایی از خانوادش ناراحت میشه و میخواد برخورد کنه...میگم بی خیا ...

میدونی دیگه ادم کشش بحث کردن حرص خوردن نداره خیلی هم حس خوبیه اون طرفم وقتی میبینه انقد ریلکس برخورد کردی بیشتر لجش میگیره 😉

میدونی دیگه ادم کشش بحث کردن حرص خوردن نداره خیلی هم حس خوبیه اون طرفم وقتی میبینه انقد ریلکس برخورد ...

اره دقیقا همینجوره که میگی