بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
تیکر رسیدن به هدفه 💫.در میان این همه گل گَشتم و عاشِق نَشدم تُ چه بودی که تُ را دیدم و دیوانه شدم :)) سجیꨄ︎☽︎.مرا هزاران امید است برای دیدن روزای خوب...🙂.خداجون مرسی که هوامو داری نمیزاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیسد باشه روز یا شب 🫂.خود را چگونه ساختی؟ زخم به زخم. حرف مُفت زیاده جلوتو نگا کن🤝.وای بر من تو همانی که امیدم بودی؟.تو فکرمیکنی میتونی به همه کمک کنی و نجاتشون بدی ولی یه روزی برمیگردی ومیبینی اونها خودشون دارن تورو غرق میکنن!.دیدی که نشد بگویم با موی سفید زیباتری؟:).
اون از بچگی بوده ندیدی قبلا...خواهرزاده منم اندازه ی نخود از موهاش طلایی بود بدنیا اومد الانم موهاش بلنده فقط اون ی تیکش طلایی زیر موهاشه معلوم نیست ولی اونقد دوسش داریم...برادرشم کل موهاش طلایی و فرفری وی بخورمش