2777
2789
عنوان

تولد سه سالگی🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 3525 بازدید | 353 پست
سلاممممممم دفاع کردم بالاخره

سلام

مبارکه، ان‌شاالله که شروع یه مسیر جدید و درست و پر خیر و برکت باشه

تاریخ امروز رو یادت باشه

تا آخر عمر باهاش کار داری و همه جا میخوانش:)

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
سلاممبارکه، ان‌شاالله که شروع یه مسیر جدید و درست و پر خیر و برکت باشهتاریخ امروز رو یادت باشهتا آخر ...

خیلیییییی ممنونم از کمک‌هاتون از راهنمایی‌هاتون

این سایت دوست و همکار خوبی مث شما داده بهم😍😍😍😍

چشممم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم دکتر سلام

یه سوال

امتیاز فروش رو میتونید یه توضیح به من بدید🫠🥲

الان یه داروخانه شبانه روزی تو شهرستان هست

امتیازش رسیده میخواد بره مرکز استان 

الان این داروخانه که میخواد بره مرکز استان، یه نفر جدید که میخواد تو همون لوکیشن داروخانه باز کنه به موسس قبلی باید پول بده؟؟؟؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام خانم دکتر 

سایت نمیاین؟

سلام نیستید

نگران شدم

سلام نیستیدنگران شدم

سلام

ممنونم که یادتون بود

درگیرم از چند جهت، ولی خداروشکر

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
سلامممنونم که یادتون بوددرگیرم از چند جهت، ولی خداروشکر

خداروشکر نگرانی نیس پس

عزیزم میشه درباره موضوعی باهاتون صحبت کنم

بفرمایید