2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرف از جانب شیطانه که تو مغز آدم می‌کنه دیگه دیره دیگه توبه فایده نداره به کارت ادامه بده  ...

😞مرسی ک وقت میذارین واقعا حرفاتون ارومم میکنه... 

پس خدا همراهمه؟ با این گناه سنگین حتی؟ 

ن توروخدا نگو اینجوری ته دلم خالی میشه، 😭💔

ته دلتو خالی کردم چون همجنس هستیم چون میدونم ذات پسرهای این دوره کثیفه. چون فقط بخاطر مسائل جنسی میان دنبال فرشته های پاکی مثل شما. خودتو و پاکی خودتو بخاطر یه حیوان شیطان صفت تباه نکن خواهرم

این نیز بگذرد .... 

راست میگی، 💔نباید بگم 

اره یه موقع یه موضوعی پیش میاد بحث میکنین ترس اینو داری نرن ب کسی بگن یا حتی ب کسیم نگن ب دوست پسر شوهر هرکیشون میگن همه چیزو نباید ب دوست گفت

این دنیا....دنیای رویاهای شکسته‌ست.. 

😞مرسی ک وقت میذارین واقعا حرفاتون ارومم میکنه...  پس خدا همراهمه؟ با این گناه سنگین حتی؟  ...

خدا در هر شرایطی همراهه آدمه مهم اینه از اشتباهات درس بگیری و ادامه ش ندی ، تو توبه کن و از این رابطه بیا بیرون اونوقت ببین خدا برات چیکار می‌کنه 

فقط امروز و فردا نکن تصمیم بگیر و انجامش بده حتی التماستم کرد دلت نلرزه چون این رابطه آخر و عاقبت نداره

به هیچ کس، هیچ کس، هیچ کس، هیچ کس، نگو . بین خودتو و خدای خودت باشه و برات باشه یه درس که دیگه هیچوقت گول حرف و ظاهر افراد رو نخور. بخدا خیلی ناراحت شدم. شما هم مثل خواهرم هستی .  اگه هراتفاقی و بلایی به سرت بیاره هیچکس پاسخگو نیست و دستت به هیچ جا بند نیست. خداروشکر که بهت آسیب جسمی نزده.

این نیز بگذرد ....