2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه ش چقدره؟

عزیزم جنین اهدایی دو نوعه یکی اینکه یک زن و شوهر میخوان جنین اهدا کنن قیمتش یا توافقی یا مراکز میگن جنین اهدایی معمولا مال کسانی ک جنین فریز کردن و خودشون بچه دارن میتونن اهدا کننن یا برای ثوابش رایگان یا توافقی هزینه ای میگیرن 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
بر اساس تعداد تخمک‌که اهدا کننده داره .بین ۶ تا ۸ ملیون هست . جنین اماده هم بر استس کیفیت دو روز ...

دوست عزیز سلام 🤩تخمک اهدایی قیمتش فرق نداره چ کم باشه تعداد یا زیاد البته زمانی ک من جنین هام فریز کردم فک کنم قوانین تغییری نکرده یا من بی خبرم 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
دوست عزیز سلام 🤩تخمک اهدایی قیمتش فرق نداره چ کم باشه تعداد یا زیاد البته زمانی ک من جنین هام فریز ...

چجوری جنین فریز میکنن

همه چیزهای از دست رفته یک روز برمیگردند، اما درست وقتی ک یاد میگیریم بدون اونها زندگی کنیم...