2777
2789
ولی بنظرم اگ بود خیلی مادر شوهر خوبو مهربونی بود  وقتی شوهرم ۲ سالش بود خودکشی کرد  ن شو ...

آخه میدونی بعضیا ذاتشون خوبه مث مادر شوهر خدا بیامرز شما

بعضیا هم ذاتشون خرابه سختی میبینن و عقده ای میشن به دیگران سختی میدن

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر عزیزم 

چرا اینهمه تعریف از بچه های خودت میکنی؟! 😏

اعصابم خورد میشه میخام سرتو از تنت جدا کنم😅😁😁😆😄😃😀

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  

کاش میدونستی میشه با محبت بچه هاتو و عروساتو دور خودت جمع کنی،جادو گرفتن و کشیدن بچه هات سمت خودت و روانی کردنشون و زبون بستن و اینا شاید یه دوره جواب بده ،همش که این دنیا نیست،کاش یکم اونا رو هم میدونستی مگه چقدر قراره عمر کنیم

برا ما که این دنیا جهنم درست کردی

برا خودتم حتما اون دنیا...

چقدر حرف داشتم باهاش😂

آخه میدونی بعضیا ذاتشون خوبه مث مادر شوهر خدا بیامرز شما بعضیا هم ذاتشون خرابه سختی میبینن و عقده ا ...

اره عزیزم حرفتو قبول دارم و قطعا همینطوره ک میگی

بهترین کار اینه باهاشون کاری نداشته باشیم وگرنه فقط مشکلاتمون دوبرابر میشن

اره عزیزم حرفتو قبول دارم و قطعا همینطوره ک میگی بهترین کار اینه باهاشون کاری نداشته باشیم وگرنه فق ...

دقیقا👏👏👏

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.