2777
2789
بله خداروشکر  البته میگم گاهی دلخوری هایی پیش میاد ،اما هر دو کوتاه میایم واهل کش دادن نیستیم ...

اره عزیزم افرین بتو و مادرشوهرت هردو فهمیده هستین

و بهترین کارو میکنی 

ادما هر چی میکشن از دردو دل کردنه 

دردو دل کردن جز بدبختی اوردن چیزی نیست

مامانم همیشه میگه خون تودهنته پیش کسی تف نکن

همین دردو دل میکنن ک براشون دردسر میشه و یعده از سر نادانیشون حرف میبرن و میارن

ای جانم عزیزم الهی روابطتون بهتربشه ولی توخوب خودت باش خوب زندگی کن بکسی بدیت نرسه مطمعن باش روزگار ...

مشکل شوهره بیشعورمه هی میگم زیاد نریم بیایم میگه ن مادرمه باید سرشون بزنیم درد من که یکی دوتا نیست سبک سبک هر هفته مارو میبره خونشون بخدا😑

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل شوهره بیشعورمه هی میگم زیاد نریم بیایم میگه ن مادرمه باید سرشون بزنیم درد من که یکی دوتا نیست س ...

اشکال نداره بذار اون بره 

اما تو بهونه بیار نگو نریم بگو کمرم درد میکنه شکمم درد میکنه هرسری ی بهونه بیار بگو کلی کار ریخته سرم وقت ندارم دست تنها هم هستم کارام بمونه تومیای انجام بدی؟ مجبورم  خودم تنهایی انجام بدم 

اگرم رفتی ی کنار بشین کارباهیچ کس نداشته باش تا ازت سوال نکردن جواب نده پرحرفی نکن سعی نکن خودتو بزور تودلشون جابدی و نقش حمال بخودت نده

کار ب کار هیچ کس نداشته باش حتی اگ اونجا دعوا و درگیری داشتن اصلاااا ن دخالت کن ن نگاشون کن ن حرفی بزن 

ازخونشونم اومدی بیرون کور و کر بیا بیرون 

اصلا عالمت باکسی نباشه ک میدونی برات دردسر میشن

اگرم خواستن باهات مشکلاتشونو درمیون بذارن فقط شنوه باش حرف و دفاعیه ازهیچ کس نکن و بگو انشاالله حل میشه هیچ قضاوت و نظری نده ک خدانکرده روابطشون خوب بشه تومیشی آدم بده و بدخواه و دشمنت میشن

اشکال نداره بذار اون بره  اما تو بهونه بیار نگو نریم بگو کمرم درد میکنه شکمم درد میکنه هرسری ی ...

خیلی ممنونم واقعا حرفاتون خیلی ارومم کرد ❤🙏

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

قربونت برم عزیزم 

خدا همیشه واست بسازه و دلتون همیشه خوش باش کنار همسر و بچها و عزیزانتون❤🙏💕

خدا همیشه واست بسازه و دلتون همیشه خوش باش کنار همسر و بچها و عزیزانتون❤🙏💕

مرسی خوشکلم ازدعای قشنگ و دلنشینت 

خدا الهی بهت توهمه مراحل زندگیت یاری بده تا ب بهترین شکل ممکن با مساعلت برخورد کنی گل من

خوشبخت بشی الهی در کنار همسرو بچه هات در سلامت و ارامش باشی

میدونی عزیزم آدم وقتی خودشو درگیر بقیه نکنه و سرش تولاک خودش باشه شب سرشو راحت رو بالشت میذاره انگار لذت تمام دنیارو بهت دادن اصلا هم مهم نیست کسی مارو بخواد یانه

چون این دنیاس و تودنیا یسری ها مارو دوسدارن و یسری ها ممکنه از ما بدشون بیاد قرار نیست همه مارو بخوان وقتی این واقعیت رو میپذیری دیگه خودتو اذیت نمیکنی

تنها کسی ک قراره برای جلب توجهش تلاش کنیم همسرمونه و هیچ کس

انتر فضول کلت تو ماتحت خودت باشه  

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بهش میگم ایتگنقدر خدا داره آه اطرافیان رو رو رو سرت میاره بازم آدم نمیشی

میگم به چی دلت خوشه که هنوز زنده ای

کاش بمیری شاید زندگی منم بهتر بشه

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍