2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگفتم تو فقط غر بزن فقط غر بزن😁

یعنی استاد انرژی منفیه استادها😂

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
ممنون که پسرهات رو ضد عروسات پر نمیکنی ،ممنون که همیشه به پسرات میگی به خانومهاتون محبت کنید وکم نذا ...

مادرشوهرت اینها رو میگه؟؟؟؟

مطمئنی؟ الان از خواب بیدار شدی؟؟؟ یا هنوز خوابی؟؟؟؟

مگه میشه؟ مگه داریم؟؟؟؟

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

اول از همه خدا بیامرزدش. دوم ممنون بابت دسته گلی که بهم دادی

سوم: دوست دارم ببخشمت عقلانی هم بخشیدمت ولی قلبم راضی نمیشه. حتی بعضی وقتا برات قرآن میخونم

یه دختر دارم تا نداره
مادرشوهرت اینها رو میگه؟؟؟؟ مطمئنی؟ الان از خواب بیدار شدی؟؟؟ یا هنوز خوابی؟؟؟؟ مگه میشه؟ مگه داری ...

چرا فکر میکنید خوب بودن خواب دیدنه ؟؟؟

نمیگم ایشون بی عیب هست وبی نقصه،همونطور که من هم  کامل نیستم وعیب ونقصهایی دارم  ،اماخوبیهاشون اونقدر هست که گاهی عیبهای کوچیک وغیر عمدشون روبپوشونه 

خوبی دوطرفه هست ،از روزی که وارد خانوادشون شدم احترام گذاشتم و احترام دیدم وگاهی هم اگه دلخوری بوده با حرف زدن محترمانه حلش کردیم یا گذاشتم به حساب تجربه ودلسوزیشون برا زندگی پسرشون وهر چیزیو بزرگ نکردم ،ایشون هم از خطاهای غیر عمد یا بیتجربگی من چشم پوشی میکنن وبزرگش نمیکنن 

برخوردم طوری هست که با مادرم خودم هست ،ایشون هم خانم مهربان و فهمیده ای هستن 

وای وای منم همینطور میگم هر هفته برم سر قبرش بگم نمیبخشمت😂

من هر وقت میرم سر قبرش به زور به خودم می قبولونم که بخشیدمت. براش خیرات میکنم قرآن میخونم. ولی این قلب لعنتی نمی بخشدش

یه دختر دارم تا نداره
مادر شوهر عزیزم  چرا اینهمه تعریف از بچه های خودت میکنی؟! 😏 اعصابم خورد میشه میخام سرتو از ت ...

باور کن همه مادرا اینطورین😊من که این طوری به قضیه نگاه میکنم و دیگه عصبی هم نمیشم

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
چرا فکر میکنید خوب بودن خواب دیدنه ؟؟؟ نمیگم ایشون بی عیب هست وبی نقصه،همونطور که من هم  کامل ...

حرفهات که درسته.

ولی اینکه مادرشوهر بگه خوب خرج کن واااااااقعا خیلی بزرگواره.

من راستش تا حالا همچین چیزی نشنیده و ندیده بودم

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
اگه ما عروسا ،دربرابر حرف ورفتار مادر همسرتون همون برخوردی رو داشته باشیم که دربرابر رفتار مادر خودم ...

بخدا  خیلا  فقط میخوان بگن حرف ما درسته من میگم چرا دخالت کنیم دختر و پسر ازدواج کردن خودشون باید تصمیم بگیرن نه ما

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر