2777
2789

سلام ، مامانم ۱۴ سالش بوده ازدواج کرده ،😔

اونم چه ازدواجی به چه کسی ،🥲

بابا بزرگم مامانمو بدبخت کرد 

۲۵ ساله ازدواج کردن مامانم یه روز خوش ندیده،😭

بابام خیانتکاره ...مامانمو مث نوکرش می‌دونه 

عموم (برادرشوهر مامانم) یواشکی لباسهای خصوصی مامانمو میبرد،😢 با سنگ توی پنجره اتاقشون زد !!!

مایلید تعریف کنم همشو

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از زنایی مثل مامانت بسیار بسیار زیاد داریم تو ایران

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...

مامانم اون موقع ۱۴ سالش بوده که پدرم میان خواستگاریش پدرم ۲۷ سالش بوده توی خانواده ی خیلیییی شلوغ خشنی به دنیا اومده ..پدرم ۷ تا برادر داره و ۴ تا خواهر 

مادر بزرگم چه ازش نگم خدا ازش نگذره خیلی بدجنس بوده 

ولی پدر بزرگم برعکس همشون مرد خوبی بوده 

.......

مادرم از زیبایی چیزی کم نداشت و زبون زد همه اهل روستا بوده 

( درست میگن سیب سرخ نصیب گرگ میشه)

و خواستگاری زیادی هم داشته ....

وقتی بابا بزرگم ( بابای مامانم) قبول می‌کنه و دختر رو بهشون میده همه میان بهش میگن مکه کور شدی ک قبول کردی به همچین خونواده ای دختر بدی اینا به نون شب محتاجن 

اخلاق و مرام ندارن ولی بابا بزرگم دیگه کارشون کرده بود 

اون زمان هم حرف حرف بالای خونه بود نظر دختر و زن خونه اهمیتی نداشت

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

لباساشو کجا میبرد؟

الان تعریف میکنم انقد زیاده که نگو ولی من خلاصه کردم بد بختیاشو

دقیقاا مثل مامان مظلوم من تو ۵۸ سالگی به فکر طلاقه😞

من خیلی دیدم اینطوری،گاهی تا آخر عمر میسوزن و میسازن،مردای ایرانی اغلب خیلی بد هستن،تک و توکی خوبن

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...

اونجا تازه شروع شور بدبختی مادر من بود 

مادرم به ازدواج راضی نبود ولی خب حرف حرف پر بود و چاره ای نداشت ....از زمان عقدشون  زیاد نمیگم می‌خوام خلاصه شه....

تو ۳ سال عقدشون دوماهی یکبار پدرم نیومد دیدن مادرم ...

اصلا پاشو خونه بابا بزرگم نمراشت ...مامانم و خالم باهم عقد بودن بعد شوهر خالم هفته ای دوبار نیومد دیدن خالم و مامانم خیلی دلش می‌شکست ک شوهرش اینجوریه 

...

بچه ها بعدا جوابتون رو میدم نمی‌خوام زیاد معطل بشین