2777
2789
متأسفم عزيزم  خدا به تو هم صبربده ١٤٠٠/٥/٨ سزارين شدم  اين ماه ديگه شده ٧ ماه شما چر ...

عزیزم من گفتن زایمان  زودرس بوده وریه هاش کامل نشده داغون شدم خیلی باز بچه داری جنسیتش چی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من گفتن زایمان  زودرس بوده وریه هاش کامل نشده داغون شدم خیلی باز بچه داری جنسیتش چی بود

همه چی به قسمتِ 

بچه دوستمم ۳۶هفته دنیا اومد الان ۶سالشه 

همه ما تسلیم حکمت خداییم 🥺

خدا برات حفظش كنه  باز خوبه به بچه داري  خودتو با اون سرگرم ميكني  ولي من فقط بايد ...

عزیزم باز بارداری میشه غصه نخور 

خدا بهت یه شیرینی بده که هر چی غم و غصه و ناراحتی بشوره ببره 

عزیزم 🥺من افتادم به خونریزی کلی ناراحت شدم اونم تو هفته ۱۳ شما که ۳۶هفته بودید از خدا واستون صبر م ...

خیلی خسته همش فکرم درگییره اصلا نمیتونم باورش کنم این ماه اقدام کردم وباردار شدم شاید کمی بهتر بشم 

نه رژیم نگرفتم ولی اون ماهی بود که شوهرم به شدت گرمی می خورد یعنی چای زنجفیل ودارچین وخرما زیاد می خ ...

ممنون عزیزم خدا برای هم حفظتون کنه

میشه بگی چنتا اقدام داشتی و روز چندم از شروع پریودیت بود

خدا برات حفظش كنه  باز خوبه به بچه داري  خودتو با اون سرگرم ميكني  ولي من فقط بايد ...

درسته  اما هرگلی بوی خودشو داره صورتش همش جلوی چشامه توام زودتر اقدام کن تنهایی ادم رو دیونه میکنه

عزیزم باز بارداری میشه غصه نخور  خدا بهت یه شیرینی بده که هر چی غم و غصه و ناراحتی بشوره ببره& ...

فداي دل مهربونت عزيزم 

بارداري، برام دعا كن كه به صلاحم باشه همين ماه اول باردار بشم و بچم سالم و سلامت دنيا بياد...