2777
2789
منم ۳ماه پیش پسرمو تو ۳۶ هفته از دست دادم دارم دیونه میشم چند وقته از این اتفاق که برات افتاده میگذر ...

متأسفم عزيزم 

خدا به تو هم صبربده ١٤٠٠/٥/٨ سزارين شدم 

اين ماه ديگه شده ٧ ماه

شما چرا بچتو ازدست دادي؟؟

من بعد سزارين خيلي احتمال دادن 

گفتن بندنافش يكم كوتاه بوده 

دكترم گفت مشكلي نداره

جفت و بندنافو دادم پاتولوژي هيچ مشكلي نداشت 

چون بچم تپل بود خفه شده بود 

گفتن ممكنه وقتي ميخواسته بچرخه سرش زير تنش گير كرده باشه اكسيژن ديگه بهش نرسيده

من اولم مب گفتم جنسیت یه جور باشه ولی از وقتی دخترم دنیا اومده خداروشکر می کنم که از هر دو جنس رو دا ...

عزیزم چه خوب بسلامتی 

من بچه اولم پسر 

بچه دومم با توجه به سونو گرافی مردمی هم پسره 

خودم دختر دوست دارم 

پسرم داداش میخواد 

میگم پسر بشه واسه پسرم خوبه 

نمیدونم چون خودم دختر دوست دارم دودلم و از اینکه بقیه بخوان بگن اره دختر دوست داشت پسر شد و پسرزاس به شدت ناراحتم 

خیلی دعا کردم دختر بشه 

توکل بخدا 

شما تو دوران شیردهی هستی میشه واسه منم دعا کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متأسفم عزيزم  خدا به تو هم صبربده ١٤٠٠/٥/٨ سزارين شدم  اين ماه ديگه شده ٧ ماه شما چر ...

منم این تکون نخوردن و اینا رو جدی نمیگیرم ولی با چیزی که تعریف کردید دیگه به همه چی حساس میشم

منم این تکون نخوردن و اینا رو جدی نمیگیرم ولی با چیزی که تعریف کردید دیگه به همه چی حساس میشم

ماه آخر لطفاااااا دقت كن 

حتي اگه يك ساعت خداي نكرده زبونم لال حركتش كم شد سريع برو بيمارستان نوارقلب بگير 

ضرر نداره

عزیزم چه خوب بسلامتی  من بچه اولم پسر  بچه دومم با توجه به سونو گرافی مردمی هم پسره  ...

انشاالله هر چی دلت خواست همون بشه ولی دختر یه چیز دبگه است یه حس خواصی داره، پسر منم داداش می خواست اما الان ابجیش رو با هیچی عوض نمی کنه، می گم آیسان رو ببرم بیمارستان پس بدم داداش بگیرم میگه نه مامان من عاشق ابجیمم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
انشاالله هر چی دلت خواست همون بشه ولی دختر یه چیز دبگه است یه حس خواصی داره، پسر منم داداش می خواست ...

دلم آب شد 

قبل از سونو آنومالی نذر میکنم الهی که خدا دلمو شاد کنه به آرزوم برسم 

اصلا ربط نداره

واسه من همه علائمم پسر بود هر كي ميديد ميگفت پسره ولي دختر شد🥰

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️