2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگی؟؟ وای نمیدونی سر این علامت نداشتن چقدر استرس دارم🥺

ن بابا هیچ علائمی نداشتم ک به کنار الان ۶ ماهمه شکمم یکم فقط برامده شده نمیدونم بچه کجا داره رشد میکنه😂خیالت راحت

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
ن بابا هیچ علائمی نداشتم ک به کنار الان ۶ ماهمه شکمم یکم فقط برامده شده نمیدونم بچه کجا داره رشد میک ...

خداروشکر ، دعا کن واسه منم سالم و سلامت باشه، تا سونوی ان تی دق میکنم

خداروشکر ، دعا کن واسه منم سالم و سلامت باشه، تا سونوی ان تی دق میکنم

هیچی نیس به حق ۵ تن سالم و سلامته اصلا نگران نباش من بااین استرسا نفهمیدم لذت بارداری و همچیز خوب پیش میره خیالت راحت هردردی تو بارداری طبیعیه علائم نداشتنتم طبیعیه اگ چیز غیر عادیم دیدی دکتر براش چاره داره انشالله ک سالم میاد بغلت

من الان داخل نه ماهم اصن شکم ندارم😂😂😂

راس میگی؟😂منم اخر ۶ ماهم هفته دیگ میرم ۷ ماه صافه شکمم یکم فقط برامده شده انگار همین الان زیاد غذا خوردم کجا رشد میکنن اینا

هیچی نیس به حق ۵ تن سالم و سلامته اصلا نگران نباش من بااین استرسا نفهمیدم لذت بارداری و همچیز خوب پی ...

مرسی عزیزم، آرومتر شدم، همش میگم چرا حالم خوبه،

اوایل یذره حالت تهوع داشتم الان اونم ندارم