2777
2789
عنوان

عاقبت من چی میشه ای خدااا😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 32 پست
دوتامونم پدرامونو از دست دادیم  مامانم سنش بالاس مادر شوهرمم بنده خدا فوت شده خانوادم دل خوشی ...

نگران وترس از دست دادن کسی رو نداشته باش تو خدارو داری موفق باشی عزیزم💐🌷

دوتامونم پدرامونو از دست دادیم  مامانم سنش بالاس مادر شوهرمم بنده خدا فوت شده خانوادم دل خوشی ...

یه بار دیگم بهش فرصت بده همین زیارت عاشورا رو بخون حاجت میده😍ولی گواهی ضربوشتمو قایم کن ی جا ک بفکرش نرسه اصلا...اگه خداییی نکرده باز خوب نشد دیگه تصمیم ب طلاق بگیر

❄️🌬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار دیگم بهش فرصت بده همین زیارت عاشورا رو بخون حاجت میده😍ولی گواهی ضربوشتمو قایم کن ی جا ک بفکر ...

ایشالا عزیزم 

دستت درد نکنه🌺

توام برام دعا کن

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰