2777
2789
عنوان

عاقبت من چی میشه ای خدااا😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 32 پست

ببین وکیل مکیل را ول کن که پول الکی می گیرند 

تهمت هم راست کار همه ایرانی هاست تا کم میارن تهمت می زنند 

ببین اگر دوست داره و عاشق واقعی هست آشتی کن ولی باید خودت را آرام نگه داری تا بتونی تو دعوا کوتاه بیای و به مرور زمان بسازیش 

ببین توانایی اینکار را داری اگر نه جدا شو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توافقی جداشو بره گمشه از دستش راحت شی

راضی نمیشه همش تهدید میکنه

چیکار کنم به نظرت؟؟

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰
راضی نمیشه همش تهدید میکنه چیکار کنم به نظرت؟؟

میخاد اذیت کنه خودت درخواست طلاق بدی هیچی مهرم نگیری ...بزرگترا چی میگن..مشاور رفتی ....بگو لااقل بیا بریم؟ مشاوره مشکلاتمونو حل کنیم

ببین وکیل مکیل را ول کن که پول الکی می گیرند  تهمت هم راست کار همه ایرانی هاست تا کم میارن تهم ...

تا دو‌ روز همدیگرو‌‌ میبینم مثل سگ و‌گربه میپریم به هم صدای همه در اومده

خیلی قربون صدقم میره ولی همش حرفه دریغ از یه قرون خرج‌کردن یا درک کردن فقط حرف میزنه

خب راضی نمیشه دیگه توافقی یه ساله وکیل گرفتم هیچی به هیچی

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰
میخاد اذیت کنه خودت درخواست طلاق بدی هیچی مهرم نگیری ...بزرگترا چی میگن..مشاور رفتی ....بگو لااقل بی ...

چندجا رفتیم مشاوره، تست گرفتن و یه سری راهکار دادن به یه هفته نشده دعواهامون شروع میشه

الانم یه مشاور مذهبی پیدا کردم اونم‌ میگه اول باید تست بدید همش هزینه هزینه آخرم به هفته نمیکشه شروع میشه بحثامون

خانواده خودم میگن جام زهره بنوش و یه دفعه تمومش کن

الان به خاطر ضرب و شتم درخواست طلاق بدم قبول میکنه قاضی؟؟؟و همینطور خرجی ندادن 

تا دو‌ روز همدیگرو‌‌ میبینم مثل سگ و‌گربه میپریم به هم صدای همه در اومده خیلی قربون صدقم میره ولی ه ...

خرج کردن و این چیزا را بزار برای زمانیکه زندگیتون محکم شد الان بچسب به آرامش 

وقتی قربونش صدقه آن می ره یعنی عاشقته و نمی خواد از دستت بده 

به نظرم با هم پیش یک مشاور و روانپزشک تا بتونید دعواها را از بین ببرید 

چندجا رفتیم مشاوره، تست گرفتن و یه سری راهکار دادن به یه هفته نشده دعواهامون شروع میشه الانم یه مشا ...

ضرب شتم باید اثارشو پزشک قانونی ببینه ....خوب مشکل اساسی تون چیه.....نماز شب و زیارت عاشورا روش حق شناس از امروز شروع کن کلا گره از کارت باز میشه 

ضرب شتم باید اثارشو پزشک قانونی ببینه ....خوب مشکل اساسی تون چیه.....نماز شب و زیارت عاشورا روش حق ش ...

چه جوریه بهم یاد میدی؟؟؟

چند روزه زیارت عاشورا گوش میدم

از یه خانومی تو سایت هم سوره حشر و فهمیدم حاجت میده

ضرب شتم باید اثارشو پزشک قانونی ببینه ....خوب مشکل اساسی تون چیه.....نماز شب و زیارت عاشورا روش حق ش ...

گواهی دارم بابت ضرب و شتما

گواهی دارم بابت ضرب و شتما

یه ۴۰ روز بیخیال این کارا شو......توی نت الان سرچ کن توی کاغذ دستور العمل نماز شب و بنویس.....زیارت عاشورا هم دستور هست توی نت ...ختم های دیگه رو کلا بزار کنار .....آشفتگی ها ناراحتیم بزار کنار فقط بچسب به نماز شب و زیارت عاشورا ان شاالله تا چندروز دیگه با خبرهای خوش بیایی بگی مشکلت به بهترین شکل حل شده عزیزم

خیلی این دو دستور مجربه قولت میدم اگر خیر صلاحتو طلاق باشه خودش با پای خودش بیاد طلاق بده اگر صلاحت زندگی آدم میشع میاد همش سر نماز بگو خدایا هر چی خیر صلاحمه

یه ۴۰ روز بیخیال این کارا شو......توی نت الان سرچ کن توی کاغذ دستور العمل نماز شب و بنویس.....زیارت ...

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه 

بدجوری به زندگیم گره خورده

خداروشکر تنمون سالمه فقط جنگ داریم و شیطون لعنتی نمیذاره

سرچ کنم چله زیارت عاشورا میاره برام؟؟؟

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه  بدجوری به زندگیم گره خورده خداروشکر تنمون سالمه فقط جنگ داریم و ...

اره عزیزم سرچ کن یادداشت کن هر چی خیرته پیش بیاد اگر میبینی دوسش دادی دعواهاتون همش بچه بازی از سر لجبازی بمون رابطه رو درست کن

اره عزیزم سرچ کن یادداشت کن هر چی خیرته پیش بیاد اگر میبینی دوسش دادی دعواهاتون همش بچه بازی از سر ل ...

دوتامونم پدرامونو از دست دادیم 

مامانم سنش بالاس مادر شوهرمم بنده خدا فوت شده

خانوادم دل خوشی ندارن ازش میترسم برگردم اینارم از دست بدم و بی کس تر شم

بازم دستت درد نکنه خانوم گل🌺 ایشالا شادی مهمون خونت باشه همیشه