2777
2789

دو دست استکان داشتم فقط دو تاش مونده الان رفتم دیجیکالا تازه نه اون مارک که اصلا موجود نیست دیدم کریستال چقدر گرون شده بخدا اگه میدونستم به همه تو لیوان ماغذی چایی میدادم چه خبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من تو این هفته 6 تا تیکه ظرف ازم شکونده عمدی میرنه زمین سرویسمم خیلی عالیه خارجیه غصه میخورم

خب زن شُلی نباش درب کابینتو ببند با کشی چیزی ...از دست بچه دور نگه دار ...دم دستیتو یه سری ارزون بخر تا بچه بزرگ‌میشه ...کم و کسری تو خونه باشه ما زنها گرفتاریم .شلخته نکن وسایلتو

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
واییییییییییی  ما هم از بازار بی خبر اتو که برا عروسیم خریدم ۵۰ تومن شده ۴ میلیون چه خبره چه خب ...

بخدا من هنوز دو سال نیست عروسی کردم اسفند تازه میشه سالگرد ازدواجم‌قیمتا انقدر فرق کرده انگار مال صد سال پیشه

از تو دیوار ، شکار گیر بیار، بخر 

وسیله شخصی که نیست ، کسی هم نمیفهمه، دست دو خریدی، 

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳
اصلا دیگه مهمون راه نمیدیم والا😂😂😂

بخدا مادرشوهر م وسیله لازم داشت رفتیم بازار دیدم ظروف ایرانی خدا تومنه چه برسه خارجی خداروشکر تو گرونی ازدواج نکردم وگرنه کمر بابام میشکست بیچاره اونا که جهاز میخرن

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش