2777
2789
عنوان

بخدا اگر میدونستم انقدر گرووووون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 56 پست
بعضی فامیلامون ۱۲ نفره دارن با هرکی راحت باشن ملامین میزارن انقدررر راحت جمع و جور میشه 

اره خیلی خوبه آدم یاد قدیما میفته الان چیه فیس وافاده جرات نداری قاشق وبزنی به بشقاب که نشکنه

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
اصلا ما میخوایم به طبیعت احترام بذاریم تو از این به بعد همه چی تو این یه بار مصرف طبیعی ها میارم😂😂 ...

من میخام درخت بکارم بگم تو همون حیاط میوه بکنن برای خودشون بشورن پذیرایی بشن بعد بیان توخونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی خوبه آدم یاد قدیما میفته الان چیه فیس وافاده جرات نداری قاشق وبزنی به بشقاب که نشکنه

والا بشقاب نگو سینی بگو گنده گنده و زشت قربون چینیای قدیمی گل سرخی برم 😍

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
من دارم جهاز میخرم. فکر نکنم بابام سنگ تموم‌بذاره برام. انقدر گرونیه  میترسم‌مادرم از استرس، چی ...

اره عزیزم اصلا ارزش نداره بخاطر چارتا کالا پدر مادر تحت فشار باشن سبک بردار بخدا ظرف گرون حرص خوردن داره فقط کالای بزرگ تو شیک بخر مثل مبل تخت اینا ولی ظرف اینا سخت نگیر 

من ی سرویس هفت پارچه قابلمه از اینا که داخلش زنبوری هست دو روز پیش خریدم 400 تومن 

خدا خیرش بده دستفروش کنار خیابون بود اولش گفت 550 با تخفیف 500 تومن منم پول نداشتم ولی فهمید از قابلمه ها خوشم اومده بهم گفت بخاطر حضرت فاطمه راضی هستم و برش دار.

چند روزه خیلی ذوق دارم واسه قابلمه هام چون واقعا خیلی خوب خریدمشون

من تو فکرمه بچه دار شدم درب کوتاه قابل قفل جلو آشپزخونه م کار کنم درب کابویی

من که از اول پشتی گذاشتم خط قرمزم پشتی بود 

طفلی رو دعوا میکردم اگه مینداخت، دیگه عادت کرد نره آشپزخونه 

آخه خیلی فضول بود، تا سینه خیز یاد گرفت رفت شیشه گلاب رو شکست، خیلی ترسیدم

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳
خانوما، حالا با قیتمش کاری ندارم. ولی در کل، کسی  یخچالِ بوش داره و راضیه؟ قیمتش چنده؟  حا ...

من ماشین ظرفشویی لباس شویی و حارو برقی بوش دارم از همه اش راضیم ولی یخچال رو نمیدونم

خانوما، حالا با قیتمش کاری ندارم. ولی در کل، کسی  یخچالِ بوش داره و راضیه؟ قیمتش چنده؟  حا ...

من اون موقع که داشتم میخریدم اون مبلغی که میخواستم هزینه کنم بوش وال جی دیدم ولی ال جی برداشتم چون اون قیمت بوش یخچالش جادارنبود....ولی خیلی گرونه بوش.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من ی سرویس هفت پارچه قابلمه از اینا که داخلش زنبوری هست دو روز پیش خریدم 400 تومن  خدا خیرش بد ...

مبارکت باشه آره عزیزم من تازگی یه مایتابه عروس تفلون سایز ۲۰ گرفتم ۳۰۰ تازه ارزونترینه تو بازار

من که از اول پشتی گذاشتم خط قرمزم پشتی بود  طفلی رو دعوا میکردم اگه مینداخت، دیگه عادت کرد نره ...

قضا بلا زیاد شده ۴چشمی مواظب بچه ت باش چیزی بشه هیچ وقت خودتو نمیبخشی قبلا خونه ها کامل فرش بودو و آشپزخونه در داشت بچه ۵ تا خواهر برادر داشت سرگرم بود الان یه لیز خوردن از سرامیک و نوشیدن دامستوس بیچاره ت میکنه ...

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨