2777
2789
عنوان

بخدا اگر میدونستم انقدر گرووووون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 56 پست
قضا بلا زیاد شده ۴چشمی مواظب بچه ت باش چیزی بشه هیچ وقت خودتو نمیبخشی قبلا خونه ها کامل فرش بودو و آ ...

اره  خونه ما هم سرامیکه طفلی سرش همیشه کبوده    

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره   خونه ما هم سرامیکه طفلی سرش همیشه کبوده      

مواظب باش توروخدا شاید بگی شانس آوردم چیزی نشد ...اما همین ضربه ها میشه لخته خون میشه تاری دید واسه بزرگسالی ...یا موکت کن یا فرش از اتاقا بیار پذیرایی رو پر کن گور بابای باکلاسی یه مدت بگذرون ...یا تو بیداری چشمت به بچه ت باشه 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
اره عزیزم اصلا ارزش نداره بخاطر چارتا کالا پدر مادر تحت فشار باشن سبک بردار بخدا ظرف گرون حرص خوردن ...

درسته گلم، موافقم عزیز، بزرگا بیشتر نشون میدن خودشون رو، ان شاءالله همه به راحتی و دل خوشی بتونن جهاز بخرن

من ماشین ظرفشویی لباس شویی و حارو برقی بوش دارم از همه اش راضیم ولی یخچال رو نمیدونم

مرسی فداتشم، ان شاءالله خوشبخت بشی و به سلامتی استفادشون کنی عزیزم. خیلی دوس دارم یخچالش رو بگیرم نمیدونم چجوریه

من اون موقع که داشتم میخریدم اون مبلغی که میخواستم هزینه کنم بوش وال جی دیدم ولی ال جی برداشتم چون ا ...

ممنونم عزیزدلم، ان شاءالله بسلامتی و دل خوش استفاده کنی گلم. منم برم امین حضور، یخچالا رو ببینم

ممنونم عزیزدلم، ان شاءالله بسلامتی و دل خوش استفاده کنی گلم. منم برم امین حضور، یخچالا رو ببینم

انشالله به سلامتی شماهم  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مرسی فداتشم، ان شاءالله خوشبخت بشی و به سلامتی استفادشون کنی عزیزم. خیلی دوس دارم یخچالش رو بگیرم نم ...

ممنون عزیزم من  پولم به یخچال نرسید ایرانی گرفتم امسدوارم خوب باشه راضی باشی