الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نزدیکی نداشته باش..ممکنه جفتت پایین باشه خطر داره...الانم باید بری دکتر بهت شیاف وداروی ضد سقط بده اگر لازم باشه...
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
شیاف پروژسترون دوشبه میزارم ولی درد زیر شکم اینا ندارم اصلا
خوبه ..استراحت کامل کن از توالت فرنگی استفاده کن...ورابطه هم نداشته باش تا وضعیتت نرمال بشه
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
کلا رابطه تو بارداری خوب نیست ریسکه خیلیا رو دیدم بدون مشکل بودن اما بعد از رابطه دچار لکه بینی و درد و این چیزا شدن خودم ماه ۹ هستم فقط یه بار رابطه داشتم تو ۵ ماهگی که اونم باعث لکه و دردسر شد این چند ماه رو دندون رو جیگر بذارین ارزششو داره