2777
2789

برو دکتر شاید لازم باشه شیاف بذاری

تا بری دکتر نزدیکی نکن و سرپا زیاد واینسا 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیکی نداشته باش..ممکنه جفتت پایین باشه خطر داره...الانم باید بری دکتر بهت شیاف وداروی ضد سقط بده اگر لازم باشه...

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
دوشبه استفاده میکنم فردا میرم ان تی دعا کنید مشکلی نباشه

انشالله همه چی خوب باشه 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
نزدیکی نداشته باش..ممکنه جفتت پایین باشه خطر داره...الانم باید بری دکتر بهت شیاف وداروی ضد سقط بده ا ...

شیاف پروژسترون دوشبه میزارم ولی درد زیر شکم اینا ندارم اصلا

انشالله چیزی نیست ولی استراحت مطلق داشته باش ..تو سونو ان تی هم اگه خدای نکرده جفتت پایین بود مشخصه..که با دارو و استراحت خوب میشه

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
شیاف پروژسترون دوشبه میزارم ولی درد زیر شکم اینا ندارم اصلا

خوبه ..استراحت کامل کن از توالت فرنگی استفاده کن...ورابطه هم نداشته باش تا وضعیتت نرمال بشه

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
انشالله چیزی نیست ولی استراحت مطلق داشته باش ..تو سونو ان تی هم اگه خدای نکرده جفتت پایین بود مشخصه. ...

بد نزدیکی واژنم میسوخت خشک هم بود واژنم میگم شاید زخم شده از اونه لکه بینیم

کلا رابطه تو بارداری خوب نیست ریسکه خیلیا رو دیدم بدون مشکل بودن اما بعد از رابطه دچار لکه بینی و درد و این چیزا شدن خودم ماه ۹ هستم فقط یه بار رابطه داشتم تو ۵ ماهگی که اونم باعث لکه و دردسر شد این چند ماه رو دندون رو جیگر بذارین ارزششو داره

بد نزدیکی واژنم میسوخت خشک هم بود واژنم میگم شاید زخم شده از اونه لکه بینیم

تو بارداری طبیعیه چون هورمونا بالا پایین میشن..ولی برای بعضیا رابطه تو بارداری مجاز نیست

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
دوشبه استفاده میکنم فردا میرم ان تی دعا کنید مشکلی نباشه

منم یازده هفته و ۳ روز بودم واسه ان تی گفت زوده یه هفته دیگه بیا.. خب ملایم و آروم رابطه داشته باشید بالاخره بارداریا

خدای مهربون دوستت دارم.  ممنونم برای فرشته ی تو دلم هزار بار شکرت.لا حول ولا