یه هفته پایین نرفتم تو تاپیک قبلیم هست که از دست خواهرشوهرم ناراحت شدم دیگه نرفتم پایین امروز تو حیاط پدرشوهرم دیدم انقد دلم براش تنگ شده بود که کاش میشد بگیرمش بغل و دستاشو بوس کنم نمیتونم غرورمو بشکنم برم با خواهرشوهرم آشتی کنم چه کنم
موزیک بزار صوهرت اومد اهنگ قطع نکن بزار بسوزن بیان ببینن چخبره هی چروف واتساپ از شوهرت تشکر کن میان
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم با اینکه بدی میکنند و پدرشوهرم ادم ن خیلی خوبه نه خیلی بد ولی دوسش دارم البته قابل تحمل تر بقیه اشونه شبیه اوکد خونمون تو ساختمون همیم عاشق قهوه های منه براش درست کردم
درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه
من اونقدی ک با پدرشوهرم عکس عاشقانه و سلفی دارم با شوهرم ندارم😂
💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودنیا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
بنظرم زنگ بزن ب پدر شوهرت باهاش حرف بزن و ابراز دلتنگی کن
اگ گف بیا بگو بخاطر شما چشم و برو و باخاهر شوهرت حرف نزن یا سرسنگین باش
پولا رو پس ندادی؟
💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودنیا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
استارتر خیلی مهربونی خوشم اومد از شخصیتت خیلی... بنظرم زنگ بزن ب پدر شوهرت باهاش حرف بزن و ابراز دل ...
مرسی گلم ولی خودم بدم میاد که انقد مهربونم خیلی بده خیلی نه پدرشوهرم اصلا قبول نکرد...زنگ میزنه بهم میگه دلم براتون تنگ شده منم دیگه بچه ها رو میفرستم پایین ولی خودم نرفتم آخه نمیشه برم چون مادرشوهرم فوت شدن فقط دوتاخواهرشوهرامم برم اونا تحویلم نگیرن من که هیچ پدرشوهرم ناراحت میشه
دیوونه ولی من خیلییی خجالتیم پدر شوهر ک سهله از مادر شوهر هم خجالت میکشم یهو بوس بغلش کنم😂😂😂
پدرشوهرم خودش خیلی گرمه البته
مثلا رفته بود بازار ب سلیقه خودش برام شلوار خریده بود😂😂😂😂تازه از این شلوار جین ک دمپا کش هستن و لش طوری ان
میگف اندازت نبود برو سایزشو عوض کن ولی مدلشو ن😂😂😂😂
والا خجالتی ک کلا نیستم ولی با پدر شوهرم خیلیییی جورم