2777
2789
عنوان

همسایه ی بد ذات خانمای عاقل بیاید

641 بازدید | 44 پست

خواهشا تا آخرش بخونید خیلی خسته شدم دیگه.

ما توی روستا زندگی میکنیم و مرغ و اردک و غاز داریم و خونمون ویلایی و حیاط داره،این همسایه ما هر سری سر یه جیز دبه میکنه یبار میگه شاخه درختاتو بزن برگاش میریزه زمین و بی اجازه اومد وارد حیاطمون شد و کل درختای مارو حرس کرد یه سریم زنگ زد که غازهاتون سرو صدا میکننن ما اذیتیم ماهم گفتیم اشکال نداره و غازهامونو فروختیم وکلی ضرر کردیم الان باز امروز زنگ زده که اردک هاتون سروصدا میکنن جمعشون کن و شاخه درختاتو بزن وگرنه شوهرم میاد همشو میزنه منم گفتم زندگی روستایی همیننه و پرورش دام اهلی جرم نیست دست به درختا بزنی شکایت میکنم برگشته گفته بروشکایت کن شاخه درختا رفته توی سیم برق، واقعا از دستشون خسته شدم با کل همسایه های دور و برش داستان داره چیکار کنم خانوما والا خرج وکیل و ودادگاهم ندارم

نمیدونم چیکار کنم

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیالِ نابِ من!🌸😍

به شوهرت بگو باهاشون جدی برخورد کنه
داخل روستا دیگه غاز و اردک نداشته باشید پس چیکار کنید :/

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو باهاشون جدی برخورد کنهداخل روستا دیگه غاز و اردک نداشته باشید پس چیکار کنید :/

ببخشید واسه ادبیاتم ولی مثل خودشون از مدفوع همسایه ها تناول کنیم🤣

بیخود کرده

چه پروئه

شمام کوتاه اومدی؛ دور برداشته.

بگو ناراحتی برو. دیگه قشنگیه روستا به همین صداها و طبیعی بودنشه دیگه. این اداها چیه.

درختم اگه برگش میریزه تو حیاط اونا بزار همون قسمت رو هرس کنه.

نمی‌دونم برات دعا می‌کنم که همسایه ت درگیر خودش بشه اگه دعام‌گرفت بهم بگو‌اطرافیانم‌میگن دعاهات میگی ...

وای ایشاللخ که دعات بگیره دعا کن کلا جمع کنه بره همه ی دور و بریاش از دستشون عاصی هستن من چون یکم به خونشون خونمون نزدیک تره بیشتر اذیتم دیگه خسته شدم

شاخه اگر رفته خونه همسایه فقط قطع کنیددر خونه بازه ؟ راحت میاد کارش میکنه!

توی خونشون کخ نرفته بالاخره درخته قد میکنه با برگاش مشکل داره بعد میگه نه شاخهاش توی سیم برقه که اونم مربوط به اینا نیست چون اون‌ناحیه از درختامون توی کابل برقه و اصلا ایشون اجازه حرس نداره مگه اداره برقن اینا.

نه در باز نیست شوهرش میاد روی حصار شخصی ما ختی وارد حیاطمم میشه یه بار توی حیاط با تاپ شلوارک بودم شوهرش پرید اومد توی حیاطمون بی اجازه شاخهای درختارو زد بدون ایکه از قبل خبر بده یا به شوهرم بگه

بیخود کردهچه پروئهشمام کوتاه اومدی؛ دور برداشته.بگو ناراحتی برو. دیگه قشنگیه روستا به همین صداها و ط ...

واقعا خسته شدم هربار گفتم همسایه ست اشکال نداره نفرینم نکنه اهش خانوادمو بگیره کوتاه اومدم الان یه جوری برخورد میکنه انگار هرچی بگه باید بگیم چشم اخه مشکلش فقط باشاخه های درخت توی حیاطشون نیست چون انقدر بود ذاته که گرفته درختایی که سمت حیاطشون بود رو همرو خشکونده زیرش نفت ریخت خشک کرد ایشون الان دردش درختاییه که شاخه هاش توی کوچشون میده کوچشونم خاکیه

از خدات باشه میاد رایگان حرس میکنه بگو بیاد بزنه بیکاره😂برا اردک و غاز هم گوش به حرفش ندهخوشبحالت چ ...

رایگان که والا اون اعصاب خوردی که برامون ایجاد میکنه و اون همه ضرری که به باغ میوهامون زد والا بیشتر بود خدا ازش نگذره

واقعا خسته شدم هربار گفتم همسایه ست اشکال نداره نفرینم نکنه اهش خانوادمو بگیره کوتاه اومدم الان یه ج ...

یه بار صدات بالاتر ازش بره کار دستش میاد.

چه بی انصافه. بددل.

تعادل همیشه جوابه. زیادی کوتاه نیا. بگو همینه که هست.

عجب مردم ازاری است.بنظر مشکل اعصاب دارد وآدم گیربده است.شرش بخودش برگرددالهی

الهی آمین ایشالله شرش رفع بشه از وقتی یادمه باهاش دارم سرو کله میزنم زنه جای مادرمه هیچی نمیفهمه از این زنای سلیطه و دعواییه