2777
2789
عنوان

میخوام از تجربه ام بگم

65 بازدید | 8 پست

من بیست ساله که سره خونه ام هستم

یک سال بعد ازدواج تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم ۳سال تلاش کردیم نشد رفتیم دکتر دکتر گفت درصد بارداری شما صفره 

تصمیم گرفتم  بریم از پرورشگاه بچه برادریم شوهرم مخالفت کرد بعد کلی تلاش راضی شد بریم به دختر و یه پسر برداشتیم ‌ انگار بچه های خودمونن حتی یه لحظه احساس نکردم مال من نیستن اوایلش همه یه رفتار بدی نشون دادن ولی بد اونام براشون طبیعی شده 

الان دخترم و پسرم بهترین بهونه ها واسه زندگیمن

لطفا برای روح مادرم زینب ( سعیده) چرخ گردون فاتحه یا صلوات بفرستید

عزیزم می دونی چقدر ثواب می کنی، خدا حفظشون کنه، الان چند سالشونه؟ 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم می دونی چقدر ثواب می کنی، خدا حفظشون کنه، الان چند سالشونه؟

مرسی عزیزم

دخترم ۱۸

پسرم ۱۶

لطفا برای روح مادرم زینب ( سعیده) چرخ گردون فاتحه یا صلوات بفرستید

بعدا باردار شدید؟

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                           اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️⁩                                                                                   دعای فرج  🧡                                                         اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ
مرسی عزیزمدخترم ۱۸پسرم ۱۶

عزیزم موفقیت هاشون رو ببینی 😘، فقط برای مسئله محرمیت چطوریه؟ 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️