2777
2789

همش رو مخمه 

کارهایی ک برا جاریا میکنه رو میبینم میسوزم ک چرا بین ما این همه فرق می ذاره

شوهرمم ک غلام حلقه ب گوششه بدتر اعصابم رو خراب میکنه در حالیکه برادرای شوهرم اصلا ب مادرشون اهمیت نمیدن

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
چرا نادیده بگیری؟نادیده گرفتن برای کسیه که حرص هم نخوره  ببین و تلافی کن درکمال خونسردی

چطور تلافی کنم ؟ شوهرم میگه مادرمه باید ب کاراش برسم توجیه نمیشه

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستت رو بگذار جلوی چشمت 😐😂

خیلی کارساز بود راهنماییت

چطور تلافی کنم ؟ شوهرم میگه مادرمه باید ب کاراش برسم توجیه نمیشه

شوهرتو ول کن اگر  مادره واقعا اذیتت می‌کنه وقتی کنارش نشستی بگو مادرشوهر دوستم دوراز جون شما که میشنوین  خیلی بیشعوره تو زندگیش دخالت می‌کنه ال می‌کنه بل می‌کنه (هر کار می‌کنه بگو )آخرشم بگو خدا عاقبتشو بخیر نکنه اگر قصدش بهم زدن زندگی دوست منه

شوهرتو ول کن اگر  مادره واقعا اذیتت می‌کنه وقتی کنارش نشستی بگو مادرشوهر دوستم دوراز جون شما که ...

میدونی چطور اذیت میکنه 

مثلا میگه باید برا جاریت فلان کار رو بکنی در حالیکه برا اون چندین باره اون کار رو کرده و الان از ما میخواد در حالیکه برا من هیچوقت همچین چیزی ن کرده ن از کسی میخواد بکنه

میدونی چطور اذیت میکنه  مثلا میگه باید برا جاریت فلان کار رو بکنی در حالیکه برا اون چندین باره ...

همینا روبین داستانات  بگو بلد باش حالشو بگیری 

کاری هم که میخواد بگو‌باشه ولی سنگ بنداز تا انجام نشه