2777
2789
عنوان

به دختراتون یاد بدین🤗

600 بازدید | 44 پست

از بچگی برامون داستانای افسانه یی مثلا سیندرلا و سفیدبرفی و فلان و چنان تعریف کردن.

بعضیامون منتظر شاهزاده سوار براسب بودیم.😏

انکار نکنین بودین

متنفرم از این دخترایی که ذهنشون رو با این چیزا پر میکنن.

مادرا به بچه هاتون مستقل بودن رو یاد بدین. بجای سیندرلا براشون داستانایی رو تعریف کنین که شخصیت اصلی داستان مستقله...

بعضی از مادرا مسئول خراب کردن زندگی بچه هاشونن.

صدها موضوع دیگه هستن ک دخترارو در انتظار زندگی که خودش میاد و خودش اونارو خوشبخت میکنه نگه میدارن😵‍💫

مثلا  دختر کوچولوهایی که تو عروسی شنیون و لباس عروس دارن و به بقیه بچه ها میگن من شبیه عروس شدم.

از بچگی دارن بهشون میفهمونن عروس شدن چیز مهمیه.

مراقب بچه هاتون باشین چراکه این افکارها در بزرگسالی خیلی تاثیر دارن😉😊

کاربر ثمین هستم قضاوت نکنین من اشتباهمو پذیرفتم خانما .دوتا تاپیک اول من نیسم😑😶😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بچه هاتون یاد بدین زندگی شونو بسازن نه اینکه دنبال زن/ شوهر پولدار باشن که به ارزوهاشون برسن.

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 

من ففط برام میخوندن

دختری دارم شاه نداره از خوشگلی تا نداره به کس کسونش نمیدوم به همه کسونش نمیدم...

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781

👍👍

و به خاطر همین مجبورید بچه هاتون رو محدود کنید 

تو فیلم دیدن ،  بازی ،کتاب خوندن و اینا اصلا بد نیست 

هر پدر مادر اگاهی باید بدونه بچش چه فیلمی میبینه با کی بازی میکنه و چه کتابی میخونه 

و از همه مهمتر رو اینا کنترل داشته باشه

من ففط برام میخوندن دختری دارم شاه نداره از خوشگلی تا نداره به کس کسونش نمیدوم به همه کسونش نمیدم.. ...

😄وای منم همیشه اینوواسمون میخوندن پدرومادرم بخصوص مادرجونم

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙