2777
2789
عنوان

به دختراتون یاد بدین🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 44 پست
حرفتون درسته اما .... یعنی من که دخترم لباس پف دار دوست داره اشتباه میکنم براش میخرم ؟؟؟؟؟ حتما کت ...

نه😁ولی نزارین این لباس تو رویاش کنار یه شاهزاده و مرد باشه

کاربر ثمین هستم قضاوت نکنین من اشتباهمو پذیرفتم خانما .دوتا تاپیک اول من نیسم😑😶😂
قهرمان داستان خودشونن اما بچه باید یکم رویایی باشه دنبال شاهزادش باشه چه عیبی داره   بچه باید ب ...

نمیدونم نظر من و شما با هم فرق می‌کنه و اینکه احتمالاً تعریفی که از رویا هم داریم همینطور من نمیگم کلا ازدواج براشون تعریف نشه اینکه همه ی هدف و آرزوهای دختر را در این تعریف کنن جالب  نیست ، میشه تعریفتون از رویا را بگید شاید بهتر بتونیم حرف همدیگه را بفهمیم

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهرمان داستان خودشونن اما بچه باید یکم رویایی باشه دنبال شاهزادش باشه چه عیبی داره   بچه باید ب ...

من روانشناسی خوندم

فقط این چیزا باعث وابستگی میشه

طبق ازامایشی که ما انجام دادیم دخترایی ک شکست عشقی خورده بودن کسایی بودن که تو بچگی دنبال شاهزاده سوار براسب و تکیه گاه بودن

کاربر ثمین هستم قضاوت نکنین من اشتباهمو پذیرفتم خانما .دوتا تاپیک اول من نیسم😑😶😂
نمیدونم نظر من و شما با هم فرق می‌کنه و اینکه احتمالاً تعریفی که از رویا هم داریم همینطور من نمیگم ک ...

😍😍🙈👏👏

واسه پسر کوچیکترش ایا بدم ایا ندم🙂

واسه من ایمطوری بود

دخاری دارم شاه نداره از خوشگلی تانداره ب کس کسونش نمیدم ب کسی نشونش نمیدم ب کسی میدم ک کس باشه پیرهن تنش اطلس باشه 

ایابدم ایاندم ن نمیدم ن نمیدم 😂

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
نمیدونم نظر من و شما با هم فرق می‌کنه و اینکه احتمالاً تعریفی که از رویا هم داریم همینطور من نمیگم ک ...

اهم میدونم چی میگی ببین ازدواج کردنه مهم نبود برای من من برام اونجاش قشنگ بود که طرف با پادشاه ازدواج میکنه میشه ملکه و میره تو قصر  اکثرا همینه عاشق شوهر نمیشن از ملکه بودن از ثروتمند بودن و اینا خوششون میاد

..........
واسه من ایمطوری بود دخاری دارم شاه نداره از خوشگلی تانداره ب کس کسونش نمیدم ب کسی نشونش نمیدم ب کسی ...

نه من دقیق مخوندن

شاه میاد با لشگرش 

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781
اهم میدونم چی میگی ببین ازدواج کردنه مهم نبود برای من من برام اونجاش قشنگ بود که طرف با پادشاه ازدوا ...

سپاس 🧡

هر شخصی علایق و دیدگاه خودش را داره.

موفق باشید 🌷

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
شاهزاده هادوروبرش واسه پسر کوچیکترش😂

ایا بدم ایا ندم😂

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781

تازه ساعت ١۲ میومد خونه😊😂

ديدن وقتي بچه ها به سن نوجواني ميرسن اخلاقشون تغيير ميكنه اكثر پرخاشگر و خشن ميشن؟ 

بخاطر اينكه يهو از اون دنياي رنگي و پرنسسي 

دنياي واقعي رو تا حدي ميبينن 

شوك بهشون وارد ميشه 

خيلي بچه ها رو غرق نكنين تو اين روياها

تازه ساعت ١۲ میومد خونه😊😂 ديدن وقتي بچه ها به سن نوجواني ميرسن اخلاقشون تغيير ميكنه اكثر پرخاشگر ...

نه دلیل پرخاشگر شدن من این نبوده که از رویای پرنسسیم اومدم بیرون   حالا اونیکه از بچگی فیلم ترسناک میبینه یا بتمن و مرد عنکبوتی و اینارو میبینه  چرا بزرگ میشه پرخاشگر میشه

..........
نه دلیل پرخاشگر شدن من این نبوده که از رویای پرنسسیم اومدم بیرون   حالا اونیکه از بچگی فیلم ترس ...

بحث ما فیلم ترسناک و این چیزا نیس

من مخالفش هستم

اما اگه دقت کنی

تو ایران دنیا اینطور نیس ک دخترا بتونن با یه پسر بیبی فیس دور دور کنن

برای همین اسیب میبنن و باخودشون میگن من دنبال مرد رویاهام میگردم

اگه ب تاپیک قبلیم نگا کنی میبینی خواهرزاده ی من که خیلی رمانتیک بود و به این چیزا علاقه داشت دنبال مرد رویاهاش بودش

اینو از کسی بشنو که روزی حداقل سه تا بچه با این نوع رفتار میبنه

👌🏻مادر بزرگ من به مامانم یاد داده و مامانم به من!(تازه مامانبزرگم سواد آنچنانی هم نداشته ولی باز به نظرم تو این مورد از آدمای تحصیلکرده برا بچشون موفق تر عمل کرده!)مامان من تا مستقل نشده بوده ازدواج نکرد و خودش حتی پول جهاز و اینارو هم حساب کرده بوده نه باباش!بهش افتخار میکنم!

نسلای جدیدو که میبینم تعجب میکنم!