2777
2789
عنوان

به دختراتون یاد بدین🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 44 پست
منطقی بار اوردن بچه سمه براش بزار یکم رویایی باشه دنیارو قشنگ ببینه

منطقی و رویایی ربطی نداره الان دیزنی هم روند ساخت انیمیشن هاش را تغییر داده مثل رایا،موانا، افسون و...حتی در لایواکشنی که از سیندرلا منتشر شد قهرمان داستان خودش بود متفاوت از داستانی که سال های پیش تعریف کردند یعنی رویایی یه دختر باید این باشه که منتظر یه پسر باشه که خوشبختش کنه؟!

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منطقی بار اوردن بچه سمه براش بزار یکم رویایی باشه دنیارو قشنگ ببینه

رویایی بودن خیلی خوبه😊ولی حرف من ربطی به رویا نداشت ولی خب براش رویاهایی مستقلی بسازین که صدرصد در اینده ش تاثیر زیادی میزاره

کاربر ثمین هستم قضاوت نکنین من اشتباهمو پذیرفتم خانما .دوتا تاپیک اول من نیسم😑😶😂

👏🏻👏🏻👏🏻 

و بهتره به مادر ها یاد بدیم که به عقاید و نظر بچه هاشون احترام بزارن ، وگرنه مثل من خودشون رو از مادرشون دور میکنن و حس تنفر ایجاد میشه 

خوبه که یه مادر درک داشته باشه و بهترین دوران بچه خودشو خراب نکنه 

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)

دختر من ۵سالشه،آرزوشه عروس بشه.هرکی ازش می پرسه میخای چکاره بشی میگه مامان.اخه چطور متقاعدش کنم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چه مادر روشنفکری،دمش گرم

خدا همه ی مادرارو حفظ کنه ❤ 

اره روشنفکریش خوبه ولی به درد ایران نمیخوره به نظرم 😑🤦🏻‍♀️

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

حرفتون درسته اما ....

یعنی من که دخترم لباس پف دار دوست داره اشتباه میکنم براش میخرم ؟؟؟؟؟

حتما کت و شلوار مناسبه!!!!!!

همه چیز باید یاد بگیرن

خدایا ممنونم که دعاهای خیرم رو مستجاب میکنی 
😄وای منم همیشه اینوواسمون میخوندن پدرومادرم بخصوص مادرجونم

واسه پسر کوچیکترش

ایا بدم

ایا ندم🙂

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781
منطقی ربطی نداره الان دیزنی هم روند ساخت انیمیشن هاش را تغییر داده مثل رایا،موانا، افسون و...حتی در ...

قهرمان داستان خودشونن اما بچه باید یکم رویایی باشه دنبال شاهزادش باشه چه عیبی داره   بچه باید بچگی کنه خودت حوصلت سر نمیره همش بهت تو اون سن یاد بدن قوی باش چمیدونم فلان کن مستقل باش کم کم اون بچه عصبی میشه 

..........
حرفتون درسته اما .... یعنی من که دخترم لباس پف دار دوست داره اشتباه میکنم براش میخرم ؟؟؟؟؟ حتما کت ...

پوشش که ربطی نداره چطور باشه منظور اینه که دیدگاه دخترانتون را محدود نکنید لباس پف دار و کت وشلوار که فرقی نمیکنه یا هر لباس دیگه که فرقی نمیکنه اتفاقاً باید به سلیقه و علایقش احترام گذاشت

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا

یه چیز دیگم که از نظر من هست اینه که اگه بخوام بچم رو بدون رویا بار بیارم یه خانوم سخت کم عاطفه میشه دختر باید ناز داشته باشه

خدایا ممنونم که دعاهای خیرم رو مستجاب میکنی 
یه چیز دیگم که از نظر من هست اینه که اگه بخوام بچم رو بدون رویا بار بیارم یه خانوم سخت کم عاطفه میشه ...

به نظر من هر بچه ای با هر افکاری باشه بالاخره زندگی بهش یاد میده چه چیزی درسته چی غلط

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دختر من ۵سالشه،آرزوشه عروس بشه.هرکی ازش می پرسه میخای چکاره بشی میگه مامان.اخه چطور متقاعدش کنم  ...

دختر شما ۵ سالشه زیاد مهم نیستش ولی وقتی ۷ ۸ سالش شد فیلمایی مثل تارزان و براش بزنین

یا بهش کارهای کوچیک مثل سالاد درست کردن و این چیزا بسپرین

باور کنین این کارای کوچیک تاثیر باور نکردنی دارند

کاربر ثمین هستم قضاوت نکنین من اشتباهمو پذیرفتم خانما .دوتا تاپیک اول من نیسم😑😶😂