2777
2789
عنوان

دوستانی که کرونا گرفتن بیان

27 بازدید | 6 پست

گلو درد و سوز داخل بینی و حلق جزو علائم کروناعه؟!؟

من سه روزه حالت سرما خوردگی دارم گلو درد دارم و داخل بینی و حلقم میسوزه سرفه هم دارم

حالا نمیدونم کروناعه یا نه 

مامانمم از دیشب بدن درد داره و یکم گلوش میسوزه 

هیچکدوممون تب نداریم

عزیزم الان هر چیزی داری باید بزنی به حساب کرونا. رعایت کنید و با کسی رفت و آمد نداشته باشید. زودتر هم برید دکتر. تموم شد رفت. نگران هم نباش. من مادر رو بردم دکتر گفتن 3 درصد ریه ش درگیر شده بعد 2 روز دیگه بردمش گفتن 30 درصد درگیر شده. اینو گفتم که قدر زمان رو بدونید و سریع تر برید دکتر. و نگران هم نباشید😊😊😊❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان هر چیزی داری باید بزنی به حساب کرونا. رعایت کنید و با کسی رفت و آمد نداشته باشید. زودتر ه ...

دکتر نرفتم تو این یک و نیم روزه فقط بخور دادم خیلی خوب شدم😑 چشم نزنم حالا

دکتر نرفتم تو این یک و نیم روزه فقط بخور دادم خیلی خوب شدم😑 چشم نزنم حالا

مواظب خودت و خانواده محترم باش خلاصه آبجی گلم😊ماشاالله 😉❤️حالا عزیزم یه چیزی بگم؟ ما اون دوران که گرفته بودیم بعد به یه مشاوره گفتیم که بخور جوش شیرین دادیم چقدر مارو دعوا کرد گفت اشتباهه ندید. گفت نمیدونم بخور جوش شیرین ملتهب میکنه. همچین چیزایی😊خلاصه مواطب باشید😉😉❤️😊😊💚