2777
2789
عنوان

شوهرم عذابم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 52 پست
عزیزم خدا خیرت بده خدا بهت بهترینهارو بده که اینجور ارومم کردی، مثل اتیش داشتم میسوختم از اینهمه ظلم ...

فدات گلم ان شاالله خدا برات بهترین ها رو بسازه ازت خواهش میکنم اگه نماز نمیخونی شروع کن خدا از زمین و زمان برات میباره رحمتشو چله حدیث کسا رو از مفاتیح بخون ۴۰ شب پشت سر هم بهتره موقع نماز مغرب و عشا باشه هر شب حتی کم در حد دو هزار تومنم باشه خوبه یا 5 تومن فرقی نداره به وسع مالیت بعد حدیث کسا صدقه بده به نیت سلامتی امام زمان گره از کارت باز میکنن برو به سمت خدا بهت شجاعت بده گام برداری

عزیزم من دیگه برم ان شاالله خدا کمکت کنه قدم اول و برای حل شدن مشکلت برداری ، برات ۱۴ تا صلوات الان میفرستم تو هم خواهش میکنم ازت برم دعا کن خیلی احتیاج دارم برای موفق درسیم خدا کمکت کنه من از امشب هر شب سر نمازم برات دعا میکنم تو هم وقتی دلت شکست برام دعا کن خیلی احتیاج دارم ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم عزیزم، صبر تنها کاریه که خیلی خوب بلدم، همه بهم میگن تو اسطوره صبری ولی دیگه بریدم نمیکشه اعص ...

این صبر نیست این ظلمه خدا از کسی که به خودش و به دیگران ظلم میکنه خوشش نمیاد ، برو معنی ذکر یونسیه رو بخون صبر در مقابل مریضی که خدا بهت میده یا مشکلات مالی که هر چقد تلاش میکنی درست نمیشه خوبه نه جلو یه مرد عیاش 

عزیزم من دیگه برم ان شاالله خدا کمکت کنه قدم اول و برای حل شدن مشکلت برداری ، برات ۱۴ تا صلوات الان ...

عزیز دلم شک نکن همین الان با دل شکسته دعات میکنم

از خدا میخوام به همه ارزوهات برسی عزیزم

اگه زبونم لال مشکلی داری از خدا میخوام حل بشه برات براحتی، امشب کنارم بودی خدا هرگز رهات نکنه عزیزم

این صبر نیست این ظلمه خدا از کسی که به خودش و به دیگران ظلم میکنه خوشش نمیاد ، برو معنی ذکر یونسیه ر ...

دقیقا عزیزم، اگه من نخوام به خودم و بچه هام کمک کنم هیچ اتفاق مثبتی برام نمیوفته