2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره طلاقم بده ب خاطر اینکه میرفتم بهش میگفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2094 بازدید | 94 پست
امشب بهش زنک زدم ک بهم زنگ بزنه بهم گفت خر کجایی ک بهت زنگ بزنم

شعله تنفر توی دلش روشن کن

بخاطر همین رفتارا و بازی دادنا

خواهش میکنم به فکر خودت باش و قیدشو بزن

کدوم شهر زندگی میکنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم میگ شوهرت دیگ مرد 😭

خب پس بزار بره به جهنم.. زندگی رو اینطوری زهرمار خودت نکن این ادم واقعا بدرد نمیخوره..نه خودش و‌ ن خانوادش و حتی خیانتکار هم هست و معلوم نیس با چند نفر بوده

شعله تنفر توی دلش روشن کنبخاطر همین رفتارا و بازی دادناخواهش میکنم به فکر خودت باش و قیدشو بزنکدوم ش ...

خیلی بازیم داد خیلی زیاد تمام این سه سال همش با مادرش نقشه می‌کشیدن برام 

اگ نمیخاست منو خیلی رک‌میومد میگفت نمیخام چرا این همه ادااطوار گناه من چی بود

شهر کردیم 

خب پس بزار بره به جهنم.. زندگی رو اینطوری زهرمار خودت نکن این ادم واقعا بدرد نمیخوره..نه خودش و‌ ن خ ...

قبل عقد و آشناییش با من بوده 

اوایل زگیلشو فهمیدم اما فک میکردم جوشه 

خیلی بازیم داد خیلی زیاد تمام این سه سال همش با مادرش نقشه می‌کشیدن برام اگ نمیخاست منو خیلی رک‌میوم ...

به همین چیزا فکر کن تا ازش متنفر بشی شاید خدا خیلی دوستت داره ک همین حالا فهمیدی چطور ادمیه

ب فکر خودت باش و پیگیر دانشگاه شو

این ینی قبل از تو با کسی دیگه هم رابطه داشتهمحل بهش نده و قیدشو بزنحالا من هی بگم قیدشو بزن

رابطه ک مشخص بود داشته 

خیلی اطلاعاتش بالا بود بعدم ریلکس بود بار اول 

لطفا فکر خودت باش.. سعی کن بلاهایی ک سرت اورده رو مرور کنی البته با نفرتبه خدا نزدیک تر شو و هیچوقت ...

چیزی ک آدم و بیشتر ناراحت میکنه اینکه اگ دوسم داشت واقعا و از ته قلبش این بلاهارو اصلا سرم نمی‌آورد 

سخته ب هر حال پاش موندم ولی اون بی وفایی کرد میخاد یکی دیگرو بگیره برای ادن عروسی بگیره 

برای من هیچکاری نکردن الکی دخترونگیم و گرفت مفتی مفتی زندگیم رفت ب باد

همینطوره عزیزم

لطفا به خودت خیلی بیشتر اهمیت بده و واقعا اونو توی دلت خاک کن

و اجازه بده روح و روانت اروم شه.. میفهمم چقد ناراحتی و حالت بده اما انسان عادت میکنه.. برای همیشه فراموشش کن 

شاید خدا یه ادم خیلی خوب برات کنار گذاشته باشه

چیزی ک آدم و بیشتر ناراحت میکنه اینکه اگ دوسم داشت واقعا و از ته قلبش این بلاهارو اصلا سرم نمی‌آورد ...

اون یه ادم کصافت و عوضی به تمام معناس

درسته..اون واقعا دوستت نداشت و مطمعن باش دیگه با کسی هم خوشی نمیکنه شک نکن

چون ذات ادما هیچوقت عوض نمیشه و خدا همیشه جای حق نشسته... هیچ کاری بی جواب نمیمونه