الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منتظر خدا نمون اگه زورت میرسه خودت و خانوادت جوابشو بدن اما اگه زورت نمیرسه بسپار دست خدا که خوب حق مظلوم و از ظالم میگیره نگران نباش خدا صبرش زیاده ولی وقتی صبرش سرریز میشه اتفاقاتی که میوفته تماشاییه به قول معروف خدا دیر میگیره ولی مثل شیر میگیره یادت باشه شیر هرگز طعمه شو رها نمیکنه البته این کار خدا نیستا چون خدا ظالم نیست بلکه خدا فقط نتیجه ظلم و اعمال و بهت نشون میده اگه معتقدی حتی یکم در حد نماز و غسل چله حدیث کسا و زیارت عاشورا بگیر ان شاالله که خوب بشه خوبم نشه ایشالا خدا جوابشو بده
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
دوتا دختر دارمتمام ارث پدرمو بالا کشبدبابام زنده اس اموالشو تقسیم کردچند میلیارد با کلی طلا ازم خورد ...
چه ساده بودی همه رو دادی بهش دیگه اگه کارد رسید به استخونت جدا بشو دخترانم تو اون محیط بیشتر آسیب روحی میبینن خدا بزرگه ان شاالله بهترین راه حل و بهت نشون میده صبور باش و توکل کن