2777
2789
عنوان

بلاگری

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 48 پست
امتحان‌ کردم‌ نه متاسفانه 😔

روزی چندتا استوری باید بذاری

قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برات میتونم فالور بریزم اگه بخوای واقعی هست و فعال و‌ایرانی

آیدیت‌ رو میدی؟؟؟

بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم   
ب کی تبلیغ دادی و فالور فیک زد؟ برو داخل اینستاگرام نازین خسته و بهش بگو ...شاید برات تبلیغ هم کرد

نازنین خسته آنلاین شاپ تبلیغ میکنه عزیزم رایگان

اتفاقا با بلاگرا مخالف مخصوصا بلاگرای بدون محتوا

اخه عکسای روزمره ی دیگران چرا باید واسه ما جذاب باشه 

به قصد پرواز تجربه کردم سقوط را

عزیزم  اصلا فالور نخر

اصلااا

من چندین ساله تو  کار جذب فالور بودم

فالور فیک میگرفتم پیجمو بالا بردم ولی ارزش نداشت

تنها راه افزایش فالور  فعالیت و تبادل هست

برو تو پیجای تبادل

من تو یه هفته پیجمو به یه کا رسونده بودم

ولی حوصله نداشتم ادامه ندادم

فعلا موندم تا گوشی  جدید بخرم برم دوباره تو کارش 

دختره آیدا حافظی هم خوبه

۵۰ کا فالوور داره و ۴۰ کا ویو استوری

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
نازنین خسته آنلاین شاپ تبلیغ میکنه عزیزم رایگان اتفاقا با بلاگرا مخالف مخصوصا بلاگرای بدون محتوی&nb ...

خخخخ‌ پس منو نمی‌ذاره

آخه من روزمرگی هستم

بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم