2777
2789
عنوان

بلاگری

473 بازدید | 48 پست

سلام بچه‌ها

چند وقته دارم یه پیج روزمرگی دارم

اما اصلا خوب جذب فالوور ندارم

هزینه هم برای پیجم کردم اما برام فالوور فیک زدن که مجبور شدم همه رو ریمو کنم

راهکاری به غیر از تبلیغ دارید؟؟؟

چون اصلا پیجم رشد نداره😔

بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب کی تبلیغ دادی و فالور فیک زد؟ برو داخل اینستاگرام نازین خسته و بهش بگو ...شاید برات تبلیغ هم کرد

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

استوری های جذاب بذاراموزش ببین

قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
محتوا که خوب باشه خود به خود فالوور جذب میشه

روزمرگی زیاد محتوا خوب ندارن که عزیزم 

کلا از زندگیت باید بذاری

آمار بازدیدم‌ خوبه اما استوری هام اصلا

پیج منم فالو و فول لایک کنی کلی چیزایی ارزون دارم و با کیفیت.با اجازه استاتر@arzankade.i

قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
فهمیدی به منم بگو منم ی پیج کاری زدم اما اصلا فالور بالا نمیره

چقدر بده اصلا آدم تا امید میشه

ب کی تبلیغ دادی و فالور فیک زد؟ برو داخل اینستاگرام نازین خسته و بهش بگو ...شاید برات تبلیغ هم کرد

اسم پیج هاشون. رو یادم نیست

آیدی پیجش رو میدی؟؟؟