2777
2789
عنوان

بلاگری

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 48 پست

هشتگ های مناسب بزار

سعی کن تمام هشتگایی ک میزاری فارسی باشن

یهو فارسی بزاری چند تا هشتگ انگلیسی بزاری اینستا  واست بازدید نمیگیره

سعی کن همش موقعیت مکانی پستتو  دقیقا همون جایی که هستی بزاری 

مثلا پست بزاری  ولی لوکیشنت هر بار بیخودی عوض شه 

بازدید نمیخوری

سعی کن محتوات عالی باشه  

فیلم از عکس بیشتر ویو میخوره (حتما یه تیتر جذاب رو فیلمت بزار مخاطب جذب کنی)

استوری های چالشی بزار 

تو استوری ها باکس سوال بزار

قرعه کشی و مسابقه بزار تو پیجت عالیه 

هشتگ های مناسب بزار  سعی کن تمام هشتگایی ک میزاری فارسی باشن یهو فارسی بزاری چند تا هشتگ انگل ...

ممنونم مرسی عزیزم 😘

بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب کی تبلیغ دادی و فالور فیک زد؟ برو داخل اینستاگرام نازین خسته و بهش بگو ...شاید برات تبلیغ هم کرد

نازین خسته ؟میشه ایدیش رو دقیق بگی

قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
نازین خسته ؟میشه ایدیش رو دقیق بگی

عکس پیجش فرستادم تو همین تاپیک عزیزم

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده