2777
2789
عنوان

تاری دید ناگهانی یک چشم

16427 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

لطفا کسی تجربه یا اطلاعی داره بیاد

من دیشب وسط شب از خواب بیدار شدم و بعد از چند دقه یکی از چشمام تار شد و مثل یه هاله ابر جلو چشمم و کم و زیاد میشد این هاله و به مدت یکساعت که بریم دکتر از بین رفت و چشمم عادی شد .بعد که دکتر واسه معاینه قطره ریخت و گفت التهاب عصب بینایی داری و جدی هست دچار استرس شدم و تا نیم ساعت کامل دید چشمم رفت ولی باز دیدم برگشت و تا امشب خیلی بهتر شدم و الان گاهی تار میشه و هاله میاد ولی زود خوب میشه.آزمایش پلاکت و گلبول سفید دادم خداروشکر نرمال بود و ام آر آی دادم و نرمال.لطفا چیزی می دانید پاسخ بدید.ممنون

من وقتی زیاد کار میکنم  تار میبینم دکترم رفتم گفت دوتا چشمات سالمه

چشم پزشک گفت التهاب عصب بینایی و آزمایش و ام آر آی نوشت انجام دادم مشکلی نبود.الان نمیدونم پیگیر باشم یا خوب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ام آر آی انجام دادم مشکلی نبود

اون تاری دید نیم ساعته به خاطر قطره بوده منم اینطور شدم و طبیعیه 

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

سلام ببخشید میدونم خیلی وقت از تاپیکتون گذشته میخواستم بدونم ام ار ای از سر براتون نوشت چشم پزشک؟ با ...

بله ام آر آی نوشت چون فکر میکردن ام اس هست .باترریق.بعد آزمایش ژنتیک نوشت که تشخیص دادن سندرم آنتی فسفولیپید هست.