2777
2789
عنوان

چرا قسط وام ازدواجُ باید خانواده دختر بده ولی واسه پسر خودش؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2675 بازدید | 182 پست
اتفاقا ما که ازدواج کردیم خونه ۴۰متری رهن کردیم با یه کاناپه یه یخچال و تخت قدیمی مادرمینا رو گرفتیم ...

این شرایط به نظر من بیشتر زجره ادم رفاه و‌آسایش رو تا حد نسبی برای اوج جوونی میخاد نه پنجاه سالگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا ما که ازدواج کردیم خونه ۴۰متری رهن کردیم با یه کاناپه یه یخچال و تخت قدیمی مادرمینا رو گرفتیم ...

خب عزیزم خیلی کار بزرگی کردی ولی زمان شما تورم اینجوری نبود. در ضمن من همچین اعتقادی ندارم هر کسی یه جوره بهترین سال های عمرم که جوونیم هست هرگز بر نمیگرده چرا وقتی خانوادم دارن کمک کنن و ایضا خانواده همسرم دریغ کنن؟! زندگی خوب حق همه اس چرا با دستای خودمون خرابش کنیم؟! این که تک تک چیزا رو با دستای خودت بخری خیلی خوبه ولی زمان هم مهمه جوونی بر نمیگرده اون روزا و حسرت نداشتن ها! بازم میگم هر کس یه طرز فکری داره. ولی این همه آدم پولدار از اول داشتن و خواهند داشت! به جایی ببر نخورده حس بدیم پیدا نکردن. به نطر من اینا همش راضی کردن دل خودمونه. هر پدر و مادری باید به فکر آینده بچه اش باشه. شنا اگه تهران باشی متوجه میشی همون خونه ۴۰ متری رهن ۳۰۰ تومنه که گفتم عزیز م

@ganjepenhan  

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
این شرایط به نظر من بیشتر زجره ادم رفاه و‌آسایش رو تا حد نسبی برای اوج جوونی میخاد نه پنجاه سالگی

نه واقعا زجراور نبود .من ۲۳شروع کردم .۲۷همه چی داشتیم .خدا هم کمک میکنه .از تو حرکت از خدا برکت .البته اوضاع احوال ناجور ایران رو نمیشه ندید گرفت ولی خب من اعتقادم اینه که ادم برای خواسته هاش تلاش کنه

متوجه منظورتون نشدم متاسفانه

میگم شغل به معنی پولدار بودن نیست یا استقلال کامل

یا خرجابالاست یا حقوقا کمه

یه زن رندگی وانتظار داره ارامشم میخاد 

انتظارم ازش دارن

باید حواسش به هم۶ چی باشه

زیاد کار کردن هم درگیری وسختی وزمتنبری داره وتوقعاتو میبره بالاتر

اموال خانواده مال خود ادمه هدف خانواده از کار این بودخ محبت خانوادست جهیزیه

فامیل داریم خودش جهیزیه رو خرید سر همین عقده ای شده

الان واسه ازدواجا بیستر حانواده ملاک شده

خب مگه من منکر دخالت شدم؟! کمک والدین تو خارج از کشورم هست چیز عجیبی نیست

واسه ما که مستقل بودیم سختی های تلاش و صرفه جویی و ...‌‌‌‌‌‌‌  بوده

ولی باعث شده هیچ کس اجازه دخالت به خودش نده .... دیگه مدل زندگی تعیین کننده هست 

میگم که اگر ملاک شما حمایت مالی خانواده ها هست از اول مطرح کنید .... اگر از اول مطرح کنید و شرایط رو بپذیرید که مشکلی نیست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
میگم شغل به معنی پولدار بودن نیست یا استقلال کامل یا خرجابالاست یا حقوقا کمه یه زن رندگی وانتظار د ...

خب من این تفکر رو قبول ندارم راستش.به نظرم همینه انقدر زندگی ها جنگ و دعواس و اینکه در ازدواج ملاک از خانواده ها باید تناسب فرهنگی و اعتقادی باشه نه اوضاع مالی .تخصیلات و شعور اداب معاشرت مشترک مهمه . 

واسه ما که مستقل بودیم سختی های تلاش و صرفه جویی و ...‌‌‌‌‌‌‌  بوده ولی باعث شده هیچ کس اجا ...

خب حالا کی گفته هر کی پول بده دخالت میکنه؟! الان خانواده من پول دادن فراهم کردن دخالت کردن!؟ نه لزوما پس خودتو گول نزن عزیزم همیشه حمایت شدن خیلیم حال میده! پس اگه میتونی بشی، باید تلاش کنی بشی نه اینکه خودشو به کشتن بدی با کار کردن اونم اول جوونی 

تا به چی بگی زندگی عادی  من یک جهیزیه ضروری داشتم  یک خونه کوچیک گرفتیم  هر دو با ...

چرا اتفاقا میشه همه هم همینو میخان خصوصا خانمای دنیا

راحتیو ارامشو عشقو پولو با هم میخان

مث خانواده پولدارا،شوهر پولدارا،دبدم زندگیاشون خوبه راضین نیازی هم ندارن

خیلی کارا ظاهرین مجبورن خانما سختی بکشن بخاطر نداری خانواده وشوهرشون بیچاره ها 

تو خارجم یکی رفت گفت همینه 

با پس انداز زیاد کار در مجردی وسود پول یا دیدم خانه دارن حقوق بشون تعلق گرفته

حتی حقوق خانواده

الانم با یه کار یا دو حقوق معمولی نمیرسن

یه وقتی میبینید یکی همه ی نیازهای اولیه اش فراهمه همه چیش به راهه زندگیش در حد استارت خوردنه هست خب ...

سطح توقع با واقعیت و توان مالی یکی نیست 

این هم ریشه فرهنگی داره ها 

حتی سیاست های اجتماعی و برنامه های تلوزیون و تبلیغات و ... هم بی‌تاثیر نیست 

شما توقع جهیزته عروس خانم ها رو ببین 

توقع آرایشگاه و مهمونی و هدیه ها و خرید ها و شب یلدا و عیدی و .... 

متوجه صحبت من میشی 

خب عزیزم خیلی کار بزرگی کردی ولی زمان شما تورم اینجوری نبود. در ضمن من همچین اعتقادی ندارم هر کسی یه ...

من تهران هستم عزیزم .پدرم یکی از مهندسین نسبتا بنام هستن . من اینو وظیفه خانواده دختر و پسر نمیدونم که کمک کنن.اگر کمک کردن لطفشونه .اگر هم نکردن دلشون نخواسته.

نه واقعا زجراور نبود .من ۲۳شروع کردم .۲۷همه چی داشتیم .خدا هم کمک میکنه .از تو حرکت از خدا برکت .الب ...

تلاش هم کنی وقتی ببینی مولی که جمع کردی سال بعد بی ارزشه دیگه انگیزتو از دست میدی . من منکر تلاش نیستم ولی مجبور هم نیستیم از صفر شروع کنیم وقتی میتونه چیزی فراهم باشه