2777
2789
عنوان

چرا قسط وام ازدواجُ باید خانواده دختر بده ولی واسه پسر خودش؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2677 بازدید | 182 پست
چرا باید خانواده بدن؟ زن و شوهر تشکیل زندگی میدن باید رو پای خودشون بایستن و باهم بسازن زندگی رو .زن ...

این حرفا برای توی ایران نیست من با استارتر موافقم چون اونجوری به لطف خدا سی و پنج سالگی از پس یه زندگی عادی برمیایم

مگه دختری که میره سرکار همیشه جهیزیه شو خودش میده؟! من میرم سر کار ولی الان دارن خانوادم میدن چون جه ...

واقعا منم متاسفم یه عده ندیده هر چی شد میگن سر کار

ارزش واقعیه زن نادیده گرفته شده

خیلی چبزا احترامو وظیفست مرد هست

دوستم معلمه ناراحت بود میگف خانواده پسر هیچ ندادن

همین سوالا واسه منم هست با اجیم بحثم شد تا خودش به این نتیجه رسید 

چرا خرج مرد و بچه هاشو زن باید بده؟

چرا نفقه ومهریه رو خود مردا کامل نمیدن؟

چرا حق طلاقو تمام حفای زن شاغلو با پرداخت نفقه بش نمیدن؟

چرا بار وظائف دیگه رو مرد نمیکشه؟

چرا همه جا همه چیو از چشم زن میبینن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا! کسی که داره چرا نده؟! شما دلت نمیاد به بچت کمک کنی پا بگیره زندگیش؟!

شما اگر ملاکت حمایت خانواده هست خیلی حرفی نیست 

همین رو بخواه ازشون و همون اول آشنایی ها جزو شروط بگذار واقعا هم بد نیست 

الان زندگی سخت تر شده 

و البته انتظار دخالت و کنترل هم داشته باش ...

نمیشه مدرن بشیم ولی فقط تو بعضی مسایل و وابسته باشیم فقط تو بخشی از مسایل .... تکلیف خودت رو روشن کن 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
این حرفا برای توی ایران نیست من با استارتر موافقم چون اونجوری به لطف خدا سی و پنج سالگی از پس یه زند ...

کآش ۳۵ سالگی بود! مزخرفه همش اینایی که اینجوری میگن شکمشون سیره

شما اگر ملاکت حمایت خانواده هست خیلی حرفی نیست  همین رو بخواه ازشون و همون اول آشنایی ها جزو ش ...

خب مگه من منکر دخالت شدم؟! کمک والدین تو خارج از کشورم هست چیز عجیبی نیست

مگه دختری که میره سرکار همیشه جهیزیه شو خودش میده؟! من میرم سر کار ولی الان دارن خانوادم میدن چون جه ...

بعدم الان همه چی گرونه وخرجا بالاست 

یکی باید ادمو بخاطر خودش بخاد 

چفد همه چی رو  خود دختر در صورتیکه فقط باید پس انداز شه پول زن

پس فرقش با مجردی چیه 

اقا حرص داره

ای بابا از اون حرفا بود! تو این اوضاع اقتصادی که حداقل جهاز ۳۰۰ تومنه عروسی ۱۰۰ تومن رهن یه خونه معم ...

واقعا هم ملت رد دادن

منو همکارام مهلمیم همش اعصاب خوردی خواستگارا دنبال سواستفاده

بعدم همه حتی دندانپزشک دیدم بخاطر راحتیو ارامش کمک خانواده هز خداش بود

کی بهتر از خانواده

مردم از خداشونه

همه چیزا خانواده برا بچه هاشونه کمکین ارامشن

ای بابا از اون حرفا بود! تو این اوضاع اقتصادی که حداقل جهاز ۳۰۰ تومنه عروسی ۱۰۰ تومن رهن یه خونه معم ...

اتفاقا ما که ازدواج کردیم خونه ۴۰متری رهن کردیم با یه کاناپه یه یخچال و تخت قدیمی مادرمینا رو گرفتیم ویه گاز قدیمی مادر همسرم.عروسی هم نگرفتیم با اینکه پدر من توان خرید جهاز رو داشتن ولی اعتقاد ما این بود که مستقل باشیم.چهارسال روزی پانزده ساعت کارکردیم و خونه خریدیم .الان شکر خدا یه دونه سوزن تو خونمون نیست که خاصل دسترنج خودمون نباشه. جهاز لازم نیست صدتا چیز باشه .میتونه خیلی ساده و در حد رفع احتیاج باشه. من الان برای دفعه سوم دارم همه وسایل خونم رو به بهترین شکل عوض میکنم ولی اول ازدواج هیچی نداشتیم .من ۲۳سالگی ازدواج کردم و خانواده من مخالف ازدواج در سن پایین بودن .پدرم میگفتن اماده پذیرش مسئولیت نیستی .منم برای اینکه ثابت کنم یه قرون کمک نگرفتم .الان خیلی هم بهم افتخار میکنن

شما اگر ملاکت حمایت خانواده هست خیلی حرفی نیست  همین رو بخواه ازشون و همون اول آشنایی ها جزو ش ...

یه وقتی میبینید یکی همه ی نیازهای اولیه اش فراهمه همه چیش به راهه زندگیش در حد استارت خوردنه هست خب بله از خدامون هم هست دخالت نباشه ولی نیاز های اولیه باید رفع بشه که به نیازهای والاتر فکر کنیم 

جوون هایی که الان ازدواج میکنن متاسفانه هیچ جوره درک نمیشن

چون اکثرا زندگی هاشونو دارن خیالشونم تخته تخته

دقیقا از اینور میگیم پول عروسی با خانواده داماد پول جهاز با خانواده عروس ولی پدر مادرا حق دخالت ندارن .نمیشه که 

این حرفا برای توی ایران نیست من با استارتر موافقم چون اونجوری به لطف خدا سی و پنج سالگی از پس یه زند ...

تا به چی بگی زندگی عادی 

من یک جهیزیه ضروری داشتم 

یک خونه کوچیک گرفتیم 

هر دو با هم کار کردیم 

خیلی خیلی صرفه جویی کردیم 

بعد هم بخاطر کار اومدیم جنوب یک شهر محروم ....

نمیشه که طلبکار و پر توقع بود ولی بخوای مستقل باشی 

زندگی سخته .... تو ایران سخت تر 

ولی نمیشه راحت طلب بود و استقلال هم خواست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!