2777
2789

مدل میخام بدون هیچ هذینه ای در مشهد جهت اطلاع بیشتر تو  اینستا بیاین دایرکت   parastw.81https://instagram.com/stories/parastw.81/2756310828053095936?utm_source=ig_story_item_share&utm_medium=share_sheet

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

سلام عزیزم هوای مشهد چه طوره 

انشاءلله چندروز دیگه عازمم

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 
سلام عزیزم هوای مشهد چه طوره  انشاءلله چندروز دیگه عازمم

سرده

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرده

بارندگی داره ؟

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 
بارندگی داره ؟

نع طوفانه خیلی سرده فقد باد 

نع طوفانه خیلی سرده فقد باد 

ممنون عزیزم