2777
2789
عنوان

براى پايين اوردن تب چى بدم دخترم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3046 بازدید | 38 پست

تکه تقریبا بزرگ پیاز بزار تو گوشش و تو جورابش ،کوچیک نزاری بره توگوشش  دردسر بشه 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
نه  منظورم اين بود اصلا تب نميكرد هيچوقت الان كه ويروسه احتمالا اُميكرون

نه عزیزم،داداش منم کوچیک بودمثلاسریه واکسن اصلاتب نمیکردولی سریه واکسن من ومامانم تاخودصبح بالاسرش بودیم داغ داغ میشدبدنش،اصلاخودتونترسون،هیچی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم هفته اول دی هممون درگیر شدیم ریزش بینی و گلودرد داشتیم  یه روزه خوب شدیم  حالا الا ...

دختر من فقط سرفه داره و آبریزش بینی 

اینیکی هم دکتر گفت گوشش التهاب داره جرم هم داره میترسم از عفونت گوش باشه

مرسى بچه ها💗💗💗  اومد زير ٣٨ خداروشكر

خداروشکر عزیزم 

کلا شربت ها و شیاف ۲۰ دقیقه طول میکشن تا تاثیر بزارن البته شیاف زودتر

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
سلام عزیزم وقتت بخیر شرمنده اینجا میپرسم، همانژیوم داشتی تو تاپیکات خوندم.کاری کردی که خوب شه؟ اصلا ...

سلام عزيزم 

دكتر گفت مادرزادي داشتى تو بدنت هيچ مشكلى هم نداره منم ديگه چك نكردم