2777
2789
عنوان

براى پايين اوردن تب چى بدم دخترم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3048 بازدید | 38 پست
شربت پروفن بهتر پایین میاره عزیزم.  من خیلی وقتا بهش خاک شیر هم میدم (تو اب گرم ک بعد ملایم شه ...

ممنونم 

ميگم شوهرم بره داروخونه بگيره مقدارشم بپرسه كه چقدر ميتونم بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من شنیدم دستمال و با سرکه و چیه بزن تو نت میگن خیلی تاثیر داره...بچه ندارم آخه😐

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
پروفن برای تب بالاست  ولی زنگ بزن بپرس از بیمارستانی که رفتید  شیاف چطور نیاورده پایین!

دختر من براى هيچكودوم از واكسناش تب نكرد نميدونم اين چرا اينجوريه

چرا تب كرده دخترت؟  دكتر گفت اختمال زياد اميكرونه😔

دختر بزرگم سرما خورده بود از اون گرفته پریشب بردم دکتر گفت یکم فقط گلوش التهاب داره از صبحش داره تب میکنه 

نمیدونم شاید اینم امیکرونه☹️

همه دارو ها رو یه جا نده بهش. شیاف هر شش الی هشت ساعت یه بار هس. شربت ایبوپروفن هر هشت ساعت. هر یه ر ...

👍🏻🙏🏻مرسى 

خوب شد گفتى 

فكر ميكردم شياف ٤ ساعت يباره

دختر من براى هيچكودوم از واكسناش تب نكرد نميدونم اين چرا اينجوريه

خوب واکسنه 

نگران شدم فکر کردم مریض شده 

واکسنا هرکدوم یه جورین 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

عزیزم تندتندپاشویه کن،یه دستمالم بکش به دستاش،شربت پروفن بهش بده وقتی پروفن میدی دیگه اسیتامینوفن نده،لگن بیارهی اززانوبه پایین پاشوبشوریه پتوکوچولوهم بزارروشکمش که لرزنکنه،بایه دستمال خیسم هی ازروی دستاش بکش،ان شاءالله زودترخوب میشه نگران نباش.

دختر بزرگم سرما خورده بود از اون گرفته پریشب بردم دکتر گفت یکم فقط گلوش التهاب داره از صبحش داره تب ...

ما هم هفته اول دی هممون درگیر شدیم ریزش بینی و گلودرد داشتیم 

یه روزه خوب شدیم 

حالا الان بازشوهرم لرز و ..اینا داشته 

لعنت به کرونا جهان و به هم ریخته 

فرصت نکردیم واکسن هم بزنیم تازه مهر درگیربودیم

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خوب عزیزم واکسن بابا،همه واکسناهمینن،طبیعیه یکی کم تب میکنه یکی بازبیشترفقط پاشویه کن خوب میشه

نه 

منظورم اين بود اصلا تب نميكرد هيچوقت

الان كه ويروسه احتمالا اُميكرون