2777
2789
عنوان

خواستگارم بعد جلسه اشنایی خبری ازش نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 3186 بازدید | 46 پست

من زنگ زدنشون رو نمیدونم 

والا من یه خواستگار دکترا برام اومد 

بخدا قسم اصلا سرش رو بلند نکرد منو ببینه 

مادرش فرداش زنگ زد گفت پسرم نپسندید مادرمن هم گفت اتفاقا دخترمنم هم پسند نکرد 

خیلی بهم برخورد خیلی یه مدتی دپری بودم نه اینکه بگم خوشم اومد حس کردم واقعا غرورم شکست حداقل باهم حرف میزد بعد می‌گفت بهم نمیخوردیم نه اینکه سرش پایین بود منو ندید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه همسایه خیرخواه داشتیم زن با ایمانی بود،دخترش دوست صمیمیم بود،از یه بنده خدایی که خودش میدونست کیه ...

من ی دعا گرفتم بعد اون دیگه خواستگارم برام نمیومد باز شانس تو خوب بوده

من زنگ زدنشون رو نمیدونم  والا من یه خواستگار دکترا برام اومد  بخدا قسم اصلا سرش رو بلند ...

حرف منم دقیقا همینه احساس حقارت و بدبختی  میکنم میگم اخه چه عیبی داشتم 

معیاراشون بخوره تو سرشون 

بخدا 

میدونم حالا مادرتونم ناراحته

چون مادرم خیلی ناراحت میشه

حالا برا ما بیرونم نمیان فقط خونه 

پسر ما پارکی نیس 

انگلر من هرروز پارکو متر میکنم

هزار جور توهین شنیدم 

لعنت بهشون خیر از زندگی بچشون نبینن

بخدا  میدونم حالا مادرتونم ناراحته چون مادرم خیلی ناراحت میشه حالا برا ما بیرونم نمیان فقط خ ...

حالا برای ناامیدی زوده . بخدا دوستای من ک با صدتا پسر دوست بودن همشون بهترین شوهر و کردن اونوقت من ک ی دوس پسر هم نداشتم باید اینجوری سرم بیاد 

حالا برای ناامیدی زوده . بخدا دوستای من ک با صدتا پسر دوست بودن همشون بهترین شوهر و کردن اونوقت من ک ...

دقیقااا منم مثل شما 

انگار راهش دوس پسر داشتن بوده 

من ک  به شخصه نمیتونم

شانس ما یه یالقوز از اب در میاد 

هیچ کدوم از دوست پسر دارا مجرد نیستن اونوقت ما 

ای بابا 

تو اطرافیانمون دختر قشنگ و خوش برخورد و تحصیلات دار هست دوس پسر اینا نداشت هیچیی  هنوزم ازدواج نکرده

اونوقت دوس پسر دارا و یا ادمای بیشعور دورو برم همه ازدواج کردن 

اصلا از کارای خدا سر در نمیارم