امروز روز سختی بود. بچه ها پرستار دخترم همش زبون میریزه که دخترت گریه میکنه من دلم ریش ریش میشه و عاشقشم و مثل بچه ام هست. بعد امروز دخترم رو گذاشت تو کالسکه ببره تاب بده تو حیاط. بعد دحترم خیلی گریه میکرد. من اروم اومدم ببینم چی شده اون منو ندید. بعد شنیدم یه چیزی گفت شبیه توله سگ یا ت خ م سگ گفت توله سگ کشتیم. بعد من خیلی ناراحت شدم و رفتم جلو. دست و پاش رو گم کرد. نفهمید دقیقا من شنیدم یا نه. منم از شدتخشم نتونستم تو صورتش نگاه کنم. به بچم نگاه کردم گفتم دخترم چرا خاله مریم رو کشتی؟ بیا بغل خودم. و اوردمش داخل.
عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5 هدف اول: 75 هدف دوم 70 هدف سوم 65 پیش به سوی هدف.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیرم منو شوهرم هر دو شاغلیم و هر دو از خونه کار میکنیم. مدام دحترم رو میبینم و حتی فقط شیر خودم رو ...
آهان خب پرستار رو عوض کن ممکنه توی خلوت ویشگون یا یه سیلی آروم و.. هم بزنه حتما یه چیزی هست بچه ازش میترسه ک گریه میکنه
چند روز نامحسوس زیرنظرداشته باشین یا اگ امکانش هست توی لباس دخترت دوربین یا شنود بزار
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
خیلی باید خداشناس باشه چیه؟! طرف داره پول میگیره بابت اینکار. یعنی داره پول میگیره با خوش رفتاری بچه ...
خب الان کسی ب این چیزا اهمیت نمیده همه دنبال شونه خالی کردن از مسئولیتن تو هرچیزی اکثرا همینن کم پیدا میشه کسی که درست حسابی کار کنه براهمین میگم باید خداشناس باشه چون اگه فحش بده ب بچه وقتی مادرش نیست یا حتی خدانکرده کتک بزنن بچه رو هیچکس نمیفمه مگر دوربین باشه
گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
من بودم عوضش میکردم. خودمو بکشم برای تربیت بچه م بعد این یارو از بچگی به بچه م این حرفا رو یاد بده؟! تخم سگ؟! توله سگ؟! ضمن اینکه اذیتشم بکنه و بهش فحش بده
والا ما ب بچه خودمونم میگیم تخم سگ و توله سگ طبیعیه
اینک ب بچه بگی تخم سگ و توله سگ طبیعیه 🙄
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
والا ما ب بچه خودمونم میگیم تخم سگ و توله سگ طبیعیه
وا
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️