امروز روز سختی بود. بچه ها پرستار دخترم همش زبون میریزه که دخترت گریه میکنه من دلم ریش ریش میشه و عاشقشم و مثل بچه ام هست. بعد امروز دخترم رو گذاشت تو کالسکه ببره تاب بده تو حیاط. بعد دحترم خیلی گریه میکرد. من اروم اومدم ببینم چی شده اون منو ندید. بعد شنیدم یه چیزی گفت شبیه توله سگ یا ت خ م سگ گفت توله سگ کشتیم. بعد من خیلی ناراحت شدم و رفتم جلو. دست و پاش رو گم کرد. نفهمید دقیقا من شنیدم یا نه. منم از شدتخشم نتونستم تو صورتش نگاه کنم. به بچم نگاه کردم گفتم دخترم چرا خاله مریم رو کشتی؟ بیا بغل خودم. و اوردمش داخل.
عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5 هدف اول: 75 هدف دوم 70 هدف سوم 65 پیش به سوی هدف.
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا عصبی شده دیگه مادرم ب این مادری بچشو دعوا میکنه
عزیزم میدونی کلی از ما حقوق میگیره. واقعا قصد تعریف نیست ولی خدا شاهده انقدرم کنارش کمک هی دیگه بهش میکنم که اعصابش اروم باشه. الان هی میگم این بچه یه دلیلی داره دوست نداره باهاش تنها شه. اگر کتکش بزنه یه گوشه خلوت چی. خیلی امروز داغونم
عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5 هدف اول: 75 هدف دوم 70 هدف سوم 65 پیش به سوی هدف.
عزیزم گاهی ادم خیلی عصبی میشه ممکنه به لحن خشمو عصبانیت نگفته باشه حالت شوخی گفته باشه بازم دقت کن ببین بدرفتاری داره
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
یه بار رفت بودم پارک یه خانم پرستار با دوتا دوقلو اومده بودن پزستار اینقدر بهشون بدبیراه میگفت
«وقتی بچه هستی، مدام از تو میپرسند: «حالا فرض کنیم همهی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ میشی ماجرا فرق میکنه. آدمها بهت میگن: آهای. همه دارن میپرن تو چاه. تو چرا نمیپری؟!
نه نگه ندار رو اعصابش تاثیر میگذارد یکی اقواممون برا بچش معلم خصوصی میگیرهبرا اول دبستان، ،معلمه چنان رفتار بدی داشته ک بچه کلا هیچی یادنگرف تا کی هااااااا مامانش باهاش کاد میکرد تا تونست درس شه بعد چنسال، ولی بازم علاقه اصلا بدرس نداره
تو حیاط دوربین نیست.تو اتاق خودش هست. دخترم هم صبح و هم عصر میرع تو حیاط. حیاطمون هم بزرگه و یه مدلی هست که جای مخفی زیاد داره. واقعا امروز به هم ریختم
بعد شوهرم گفت کار اشتباهی کردی باید اصلا تو روی خودت نیاری و صداش رو ضبط کنیم ببینیم کلا با بچه بدرف ...
نه
ولی مادرهام یه موقع کم میارن چ برسه ب قریبه
ولی بعضیا مهربون و با حوصله ن این بنده خدا حوصله نداره
همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه برای رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ................................... 💛💜💚 💗💗💗 دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه 💗💗💗 💜💚💛 کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دستوپنجه نرم میکنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@# ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................