2777
2789
عنوان

توروخدا خانما فردا ازمایش دارم دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 40 پست

عزیزم ان شاالله که مثبته برات دعا میکنم و صلوات میفرستم 

جوابت مثبت بود بهم خبر بده

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ،تا میتونی باید استرستو کنترل کنی فکرتو درگیر ویز دیگه کن مثلا یه سریال طنز رو بشین ببین است ...

یعنی اینقد ذکر گفتمو و دعا کردم بخدا ولی هرکاری میکنم استرس نمیزاره همسرم میگه بخدا مثبته مطمن باش بگیر بخواب دوتامونم عاشق بچه ایم 

یک صلوات بفرس منم مامان شمممم
ببخشید میپرسم هزینه کلی آی وی افت چند شد تخمک کشی چند گرفتن منم تو سیکل آی وی اف هستم و قراره این ما ...

والا عزیزم هزینه هاش با دارو هاش و سونو هاش همه تا الان ۱۳ تومن شده.انشالله ک زود زود نتیجه بگیری

یعنی اینقد ذکر گفتمو و دعا کردم بخدا ولی هرکاری میکنم استرس نمیزاره همسرم میگه بخدا مثبته مطمن باش ب ...

انشالله انشالله انشالله مثبته 

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
انشالا به حق فاطمه ی زهرا که تولدش نزدیکه مثبت میشی من خودم منتظرم نی نی ام حالتو درک میکنم کاملا مث ...

خدا دامن همه چشم انتظارا رو سبز کنه عزیزم منو تو هم همچنین یا فاطمه ی زهرااا خودت رحم کن همه حس مادر شدن رو بچشن

والا عزیزم هزینه هاش با دارو هاش و سونو هاش همه تا الان ۱۳ تومن شده.انشالله ک زود زود نتیجه بگیری

ممنونم گلم به امید خدا که دلت روشن باشه و مراحل بارداری رو به خوبی پشت سر بذاری

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
عزیزم ان شاالله که مثبته برات دعا میکنم و صلوات میفرستم  جوابت مثبت بود بهم خبر بده

چشممممم عزیزمممم جوابم مثبت بود اول میام اینجا خبر میدم وای خدا جونننن اخ جوووم چ روزی بشه برام 

ممنونم گلم به امید خدا که دلت روشن باشه و مراحل بارداری رو به خوبی پشت سر بذاری

سلامت باشیییی عزیزممم انشالله شما هم خیلی زود تاپیک باردایتونو بزنید

انشالله نتیجه خوبه چند سالته شما؟

۲۳ سال عزیزممم

یعنی خدا شاهده از ۱۴ دی تا ب امروز روزا اینقد اینقد دیر میگدرن برام ک کسی باور نمیکنه .یعنی عاشق اینم ک ی روز بچمو بغل بگیرم و بهش شیر بدم بخاطرش شب بیداری ها بکشم خدایا یعنی میشه

ان شالله خدا یه نی نی سالم زودی بهت بده میشه رای بابام دعا کنید بیمارستان بستریه🙏

عزیزم منم برای پدرت ۵تاصلوات فرستادم انشالله ب حق پتج تن زود زود خوب شن