بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه نرمال بود کافئین مصرف کن؛واسه تنظیم خواب ملاتونین هم خوبه
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
شاید مشکلی داره انقدر میخوابه مثلا خدای نکرده افسردگی داره یا قرص خواب میخوره که همه اش بخوابه الکی که آدم خوابش نمیبره همه اش
زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***
ولی خب مثلا نسکافه های اکشن هم که میخوری خوابت میگیره؟
یه مدت قرص آهن هم بخور
صبحا که بیدار میشی برو کنار پنجره که نور آفتاب به چشمات بخوره
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
بلهه با اونم میخوابم بخدا خسته شدم از خواب همش چشام خماره😞ب دستگاه درست میکنید؟
آره ؛بعضی وقت ها هم با قهوه ساز
تازگیا اینجوری شدی؟کسل نیستی؟🥺