2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنین؟

162 بازدید | 27 پست

منوشوهرم خیلی باهم صمیمی بودیم تا اینکه دو سه دفعه میشه حواسش نیست و یکبار ک دوتا بچه رو باهم برداشت یکیشون از دستش افتاد و امروز هم اتو رو با بچه برداشت ک از دستش افتاد سرش شکست منم خیلی عصبانی شدم وبهش متلک گفتم اون گفت فدای سرت ک شکست یکی دیگه میخرم بعدش راحت نشست و باهام حرف میزد منم جوابشو ندادم گفتم فعلا هیچی نگو اعصابم خرده اونم گفت ب درک ک شکسته اصلا میخوای تیکه تیکش کنم انگار جهازشه ک اینجوری میکنه منم تا حدودی جوابشو دادم ولی باهاش از صبح قهر شدم...

بچه ای مگه. بشکنه باید خودش بخره فدای سرت

کمتر غر بزن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

دعواس دیگه 

اشتی میکنید زود

تو مثل رقص گل سرخی رو باد..🥀 خطاب به اون کاربری که همش در حال چک کردنو گزارش زدنو کلن پیگر ماست بگم:بهت حق میدم اگر منم همچین مریضی حاد روانی داشتم وضعیتم همین بود🤣🤣🤣میشه اینقد الکی گزارش نزنید؟دیگه شماره ندارم😐ولک ناموصن شرافتن😐چند بار میخاین تعلیقم کنید خی اولش که jengolefengol بودم بعد شدمjengolefengol_برگشته . بعدش شدن خاهر jengolefengol.😐😐😐😐😐خب من مثل شما پارتیم پیش نی نی یار کلفت نیست که هر کاری کنید تعلیق نمیشید نی نی یار به من آلرژی داره😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی چیزی نمیگه ، شما هم چیزی نگو. 

شکست که شکست. 

ارزش داره اعصاب تون به هم بریزه ؟؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه ای مگه. بشکنه باید خودش بخره فدای سرت کمتر غر بزن

خب همه وسایلامون ناقص میشه زشت میشه بعدم مادرشوهرم متلک میگه ک دخترم ۲۰ساله زندگی میکنه وسایلاش سالمه و...بعدشم میگن زنش شلخته س

وقتی متوجه اشتباهش نمیشه میخوای چیکارش کنی؟ب حال خودش رهاش کن مثل خودش بیخیال باش 

عزیزم متوجه میشه. خب چیکار کنه 

بهتر از اینه که مثل بیشتر مردها تقصیر رو بندازن گردن زن. 

و از هر جایی که میشه بهانه میارن تا زن رو مقصر جلوه بدن. 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

منم عادت دارم پسرنوزادم رومیذاشتم پیش شوهرم ۱سلعت برم باشگاه اومدم میبینم لب بچه خونی

یه سری باباش بردش پارک اومدن زیرچشش کبود به چه عظمت

خورده بودتو وسایل بازی بزرگسالان شوهرم لابد سرش توگوشی بوده

یه سری گفت میریم پارک دیدم دوساعت شد دلم گفت اینا باموتور رفتن بچه ام دوسالش نشده بود رفتم توپارکینگ دیدم بلهههه موتورنیس زنگ زدم خواهرشوهرم آمارنداد گفتم قایم نکنید میدونم باموتوراومدن 

هیچ کاری ازدستم برنمی اومد نمازخوندم دعا کردم بچه ام سالم برسه وحالت قهرباهاش گرفتم

خب همه وسایلامون ناقص میشه زشت میشه بعدم مادرشوهرم متلک میگه ک دخترم ۲۰ساله زندگی میکنه وسایلاش سالم ...

بشههههههه

بابا تن آدم میره زیر خاک! دیگه چ ارزش داره وسیله سالم بمونه یا خراب🤨 فدای سرتون. گاهی قضا بلا با شکستن وسایل از سرتون برداشته میشه. چرا نمیخوای بفهمی🤨 

بگهههههههه.. حرف مفت همیشه هست. ب ی ورتتت

ی بار دیگه بگی من میدونمو تو و مادرشوهرت.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
منم عادت دارم پسرنوزادم رومیذاشتم پیش شوهرم ۱سلعت برم باشگاه اومدم میبینم لب بچه خونی یه سری باباش ...

اگه همون کارا رو زن ها بکنن خودشونو میکشن و دعوا راه میندازن ما هم از خودشون یاد میگیریم