2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 27 پست
بشههههههه بابا تن آدم میره زیر خاک! دیگه چ ارزش داره وسیله سالم بمونه یا خراب🤨 فدای سرتون. گاهی قض ...

😍😍خوبه ک آدم بیخیالی هستی کاش منم میتونستم مثل تو باشم من از صبح دارم حرص میخورم بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری ناراحت شی ولی مادرشوهرت حق نداره حرف بزنه به ایشون چه

وقتی میاد خونه همه جا رو دید میزنه و اگه جایی کاستی باشه ی چیزی میگه..حتی یکبار گاز گردگیری نکرده بودم اومد به دخترم گفت پاشو دخترم‌گازتونو پاک کن‌بازی نکن عزیزم

😍😍خوبه ک آدم بیخیالی هستی کاش منم میتونستم مثل تو باشم من از صبح دارم حرص میخورم بخدا

🤣هیشکی بدتر از من نیست.. شوهرم کتری نو جهازمو سوزوند، در قوری خوشگلشم شکست.. از عصبانیت فنجونو کوبیدم ب دیوار🤣 (فنجون ترک داشت) مامان همیشه میگه آدم میمیره اون وفت میخوای وسیله نگه داری ک چی بشه! تازه میری بهترشو میخری ولی خب شوهرم گفت یکی دیگه بجاش برو بخر من پولشو میدم. من خر نخریدم و ااان خیلی گرون شده. شمام هرچی خراب شد سریع بدو برو ی نوشو بخر. تنوع هم هست. روحیتم عوض میشه. منم دیگه کمتر برام مهمه. طرف میبینی سیل و زلزله میاد همه چیزشو ب ی چشم بر هم زدن از دست میده! خدا نکنه آدم عزیزش چیزیش بشه! اونوقته ک میگه همه چی فدای اون بشه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
🤣هیشکی بدتر از من نیست.. شوهرم کتری نو جهازمو سوزوند، در قوری خوشگلشم شکست.. از عصبانیت فنجونو کوبی ...

این ی جوریه که قطعاتشو هزار بار سرهم میکنه و چسب میزنه نهایتش قطعشو جدا میخره 😂😂

این ی جوریه که قطعاتشو هزار بار سرهم میکنه و چسب میزنه نهایتش قطعشو جدا میخره 😂😂

😂😂😂 سری بعد ی وسیله ای ک این مدلی نیست و ازش خسته شدی بذار دم دستش😂

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
😂😂😂 سری بعد ی وسیله ای ک این مدلی نیست و ازش خسته شدی بذار دم دستش😂

همه چی دم دسته و روی هم روی هم از دست بچه ها میزارم بالا بعضی وقتا خودمم گیج میشم و از دستم میفته😂😂

همه چی دم دسته و روی هم روی هم از دست بچه ها میزارم بالا بعضی وقتا خودمم گیج میشم و از دستم میفته...

بسته بندی کن بذار کنار اگه لازمت نمیشه کوتاه مدت. یا بذار تو از این جعبه پلاستیکیای میوه. اینجوری نظم میگیره و کمتر ریخت و پاش میشه

ایشالله سالم باشن. تا نهایتا ۶سال بچه ان و شیطون. ب مرور آروم میشن و ی روز میرسه آوم حسرت میخوره چرا نذاشتم فلان کارو بکنن و.. پس زیاد سخت نگیریم و قدر لحظه ب لحظه رندگیمونو بدونیم

مرسی از راهنماییت نازنین

🌷🌷🌷🌷