2777
2789

چند سال دارین چقد تا حالا پس انداز کردین 

چجوری پس انداز میکنین 

پول قایمکی از شوهراتون دارین یا نه 

من خودم ۲۲ سالمه ۷ ملیون پس انداز دارم 

با پولی که شوهرم میده هر ماه ۲۰۰ تومن میزارم کنار 

اینم بگم که شوهرم نمیدونه پس انداز کردم از این بابت خوشحالم 

یه مدال طلای کوچیک هم خریدم که اونم شوهرم نمیدونه 😑

دوس دارم زیاد پس انداز کنم 😢

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالیه.... ما وضع مالیمون خوب نیس ولی ماهانه صدتومن پس انداز میکنم

ما هم وضعمون معمولیه 

شوهرت میدونه

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

منم هرماه ی مبلغی میزارم کنار باپس اندازام ی پلاک کوچولو خریدم دوماه پیشم ی گوشی خریدم۷تومن الانم ۷۰۰ دیگه دارم مجردم 

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
ندارم هرچی داریم میدونه وام خونگی  انجام میدم میدم طلا یا چیزایی که میخایم

اره منم چند بار وام خونگی گذاشتم خوبه

منم هرماه ی مبلغی میزارم کنار باپس اندازام ی پلاک کوچولو خریدم دوماه پیشم ی گوشی خریدم۷تومن الانم ۷۰ ...

افرین 😃

قایمکی هیچی

به چه دردم میخوره

تنهایی برم سفر؟

تنهایی برم ساندویچ بخورم؟

حقوق که میگیرم اول قسط میدم

بعد دو تومنی میذارم توی کارتم بمونه برای هزینه های همینجوری

بقیه اش رو میریزم توی یه حساب دیگه

مبلغ درستی که شد میرم طلا یا دلار یا یورو میخرم

یا میریم سفر

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

نه نمیدونه...ولی یع موقع نیاز مالی شدید پیدا کرد همه رو میدم بهش

من هر چی دادم بهش نداده بعدا بهم 

😐😐

مجردم و 25 سال

حقوق که گیرم بیاد اول اجاره میدم

بعد وسایل خونه رو میخرم

حدود 3م از حقوقم برمیدارم پس انداز میکنم 

بقیه حقوق هم برای خودم میمونه بخوام بیرونی برم،رستوران و کافی شاپی چیزی 

پس انداز هم از 18 سالگی جمع میکردم که یک سال پیش ماشین خریدم

دوباره دارم جمع میکنم 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨
پس انداز ندارم ماهانه همسرم ی تومن میده بهم همه خرج خون و لباس اینا ک بخوام خودش مسخره منم پولی ک ...

بازم خوبه که برا خودت خرج میکنه 

😃

مجردم و 25 سال حقوق که گیرم بیاد اول اجاره میدم بعد وسایل خونه رو میخرم حدود 3م از حقوقم برمیدارم ...

افرین چه خوب پیشرفت کردی 😍😍😍

کارت چیه؟