2777
2789

من سرطان سینه داشتم یک ساله درمانم تمام شده، دکترم گفته تا ۵ سال نباید بچه دار شی، بعد ۵ سال هم بخاطر شیمی درمانی ای که کردم معلوم نیس تخمک هام فعال باشن و بتونم بچه دار شم.

از وقتی اینجوری شدم همه ی اطرافیانم باردار شدن، تمام دوستای خانوادگی و نزدیکانمون باردارن یا تازه بچه شون متولد شده، راستش وقتی اونا رو میبینم حسودیم میشه و خیلی غصه میخورم، شوهرم عاشق بچه اس، میفهمم چجوری با حسرت نگاه میکنه ولی بخاطر اینکه من ناراحت نشم هیچی نمیگه😔😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا بهت تبریک ميگم که سرطان رو شکست دادی این نشون میده که چقدر قوی و خوش شانسی چون خیلی ها این شانس دوباره زندگی رو ندارن

ولی این آخه غصه داره دختر خوب؟ خب حتی فعال هم نشه میری میکاری یا قرص بهت میدن فعال میشه 

تو که مشکل نازایی نداری که نگران باشی 

❤همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤
خداکمکت کنه عزیزم تواین دوره زمونه نازایی وجودنداره واقعا قطعابه وقتش باردارمیشی

برام دعا کنید حداقل توی این ۵ سال از لحاظ روحی به آرامش برسم و بتونم به بچه فکر نکنم...

عزیزم خداروشکر که درمان شدی خیلی خوشحالم برات ایشالا بچه دارم میشی غصه نخور خدایی نکرده برات ضرر دا ...

اره واقعا خداروشکر 

از شانس بدم حالا که نمیتونم بچه دار شم اطرافم پر شده از زن های باردار و نوزاد 

همش اونا رو میبینم داغ دلم تازه میشه

اره واقعا خداروشکر  ولی وقتی میبینم همه میتونن باردار شن و من نمیتونم اعتماد به نفسم رو از دست ...

همیشگی که نیست صبر کن به موقعش خدا یه نی نی سالم و خوشگل میذاره تو بغلت انشاءالله 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
اره واقعا خداروشکر  از شانس بدم حالا که نمیتونم بچه دار شم اطرافم پر شده از زن های باردار و نو ...

درسته عزیزم ولی تو ام میتونی بچه دار شی گلم صبر کن به وقتش 

ناراحتی ام نکن که خوب نیست برا سلامتیت 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

اولا بهت تبریک ميگم که سرطان رو شکست دادی این نشون میده که چقدر قوی و خوش شانسی چون خیلی ها این شانس ...

ممنون عزیزم

خداکنه این ۵ سال زودتر تموم شه، اخه زمان کمی نیس 

کاش حداقل دو سال بود و بعد میتونستم بچه دار شم

خودم به درک... بنده خدا شوهرم بیشتر دلم واسه اون میسوزه همش با حسرت بچه های دوستاشو بغل میکنه و هیچی هم نمیگه

ممنون عزیزم خداکنه این ۵ سال زودتر تموم شه، اخه زمان کمی نیس  کاش حداقل دو سال بود و بعد میتو ...

چرا اینجوری بهش نگاه نمیکنی که خدا بهتون یه شانس خوب داده که بدونید ۵ سال دیگه قراره بچه دار بشید و از الان تدارک بچینید که بتونید توی شرایط بهتری بچه رو بدنیا بیارید و بزرگ‌کنید 

توی این دوره ای که واقعا آینده مملکت مشخص نیست شما مجبور به برنامه ریزی شدید برای این کار و یهو غافلگیر نمیشید 

به نظرم خیلی عالیه اگر از این طرف قضیه بهش نگاه کنی

❤همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤

سلام.یکی از اقوام ما تو همین شرایط بود ولی خیلی زود و واقعا ناخواسته باردار شد و اتفاقا بچه رو نگهداشت و الانم الحمدلله هر دو خوبن.بجه فک کنم ۵ یا ۶ سالش باشه....پس از رحمت و توجه خدا نا امید نباش و اینکه گفتید حسادت.....البته طبیعیه تا یه حدیش ولی به حستون پر و بال ندید تا خودتون آرامش بیشتری داشته باشید.فقط از خدا بخواه بهترین اتفاق رو در بهترین زمان برات پیش بیاره.ان شاءالله.راستش دیدم ادمایی که بقیه ارزو کردن جای اونها باشن ولی بندگان خدا دچار مشکلاتی شدن که اصلا قابل تصور نبوده.میخوام بگم هر نعمتی به بقیه رسیده بالاخره قبل و بعدی هم دنبالش هست.نمیشه فقط به یک لحظه یا یک موقعیته خاص نظر داشته باشیم.